fbpx

Ralu’s Book & Travel Club – birthday edition

1812 0
1812 0

La multi ani, dragii mei! Bine ne-am regasit in 2017!

Pentru mine, inceputul de an a fost mai lent, cum pentru 3 saptamani am fost “relocata” in Germania si abia ce m-am intors. Am multe sa va povestesc despre aventurile de acolo, despre plimbari si activitati, despre ziua mea de nastere sarbatorita atat in partea de sud a tarii, cat si in Elvetia si despre tot ceea ce a insemnat trecerea intr-un nou an. Dar pana atunci, vreau sa va vorbesc cu mult entuziasm despre ceea ce se va intampla maine, 12 ianuarie, la Caffe Ritazza, in Plaza Romania: Ralu’s Book&Travel Club – birthday edition

Adica prima editie a unui eveniment care sper sa creasca in acest an si sa fie o ocazie pentru mine sa va cunosc, pe cat mai multi dintre voi, dar si pentru voi sa intrati in contact direct cu mine, sa ne impartasim din experientele de calatorie – atat fizice, dar si in lumea minunata a cartilor.

Birthday edition – abia ce am implinit 27 de ani, am sarbatorit la sfarsitul de saptamana care a trecut si, de cum m-am intors in tara, am simtit nevoia de a sarbatori cu voi, cei dragi mie, intr-un fel mai inedit. Maine vom vorbi despre dorintele de calatorie pe care le am eu in 2017, unde vreau sa merg, care sunt tendintele pentru anul acesta, dar si lista de lectura pe care o recomand voua.

Ralu’s Book&Travel Club va fi despre a incepe anul cu dreptul, cu zambetul pe buze, cu o carte buna in mana (sau mai multe pe noptiera) si o lista de destinatii in care sa ajungem in 2017. Suna bine?

Daca da, va astept alaturi de mine! Evenimentul incepe la 19:00 la Caffe Ritazza, in Plaza Romania.

Pentru participare, va rog sa imi scrieti la ralumur@gmail.com

Va astept cu drag!

In this article


Join the Conversation