fbpx

Ce faceti de 1 mai? V-am dat cateva recomandari la Inspiratia de weekend, la PRO TV

9484 0
9484 0

Duminica ce tocmai a trecut am apărut în noua emisiune cool și fresh de la PRO TV, la Inspirația de weekend și am lansat câteva recomandări pentru 1 mai, adică destinații alternative deja obișnuitei Mări Negre. Cu siguranță mulți dintre voi deja aveți planurile făcute, la fel ca mine, dar pentru cei ce se doresc mai spontani, s-ar putea să le fie de folos ceea ce am scris mai jos. Dacă nu, urmează încă două weekenduri prelungite, de Rusalii și 1 iunie și că puteți organiza din timp, ținând cont de sugestiile mele. 

Video: #TRAVEL cu RALUCA MUREȘAN @INSPIRAȚIA DE WEEKEND 

Coasta Amalfitană are deja vreme superbă, peisajele sunt încântătoare, mâncarea delicioasă și vinul absolut minunat, că doar vorbim de Italia. Eu am fost acolo în Octombrie, am zburat cu Blue Air până la Napoli și de acolo tren către Salerno. Am ales Salerno pentru că opțiunile de cazare erau cele mai bune – am stat într-un apartament de pe booking, dar și ferryboat-ul către Amalfi și Positano era la 15 min de mers pe jos. De vizitat, neapărat pe îndelete și cu multe opriri de vin, Positano și Amalfi, poate chiar și insulele Ischia și Capri (unde eu n-am ajuns, că ne-a ținut vinul în loc, așa că am motiv să mă întorc), dar și Sorrento. Momentan, biletele de avion sunt între 600 și 1000 de lei de persoană pentru Rusalii. Mai multe detalii, aici.

Ahh.. și apropo, din Salerno mi-am cumpărat niște botine supeeeerbe!!

Amalfi

IMG_9805

Malta rămâne una dintre recomandările mele cele mai dragi, indiferent de perioada anului. Insula situată în bazinul Mării Mediterane, cu multă istorie, multe influențe din toate părțile, cu vreme bună, soare și legende, cu fructe de mare delicioase și plajă de culoarea turtei dulci, Malta e locul în care sper să mă întorc de multe ori. Orașe precum Valetta, Cita Vittoriosa, Sant Julien și locul târgului de pește de duminica la prânz, al cărui nume nu-l pot pronunța neam – Marsaxlokk, Insula Gozo și Insula Comino, cu laguna albastră și mai ales Popeye Village. Toate și încă multe altele vă așteaptă la aproximativ 3 ore distanță de București, cu zbor direct de 2 ori pe săptămână.

Malta

Călătorie plăcută!

In this article


Join the Conversation