fbpx

Primul meu workshop de traditii romanesti

2704 0
2704 0

De vineri și până azi am fost parte a unei acțiuni culturale și turistice care a însemnat o provocare pentru mine, am văzut-o ca următorul nivel al activității mele în domeniul turistic și al organizării de evenimente, cel mai frumos și mai aproape de sufletul meu. Am avut 20 de membrii din diferite colților ale lumii, parte a unei prestigioase fundații internaționale, pentru prima oară în România. Iar printre vizite și complemente ale unor conferințe de care m-am ocupat, am avut și o parte de workshopuri pe care le-am susținut. Azi a fost despre organizarea societății tradiționale românești, despre mâncare și dulciuri.

IMG_6769

Am avut emoții, a fost cu ceva palpitații în primele secunde, dar apoi totul a descurs minunat. Iar dincolo de informații, obiecte, degustări, am împărtășit și amintiri personale, întâmplări din familia mea, le-am povestit despre străbunica mea și viața dinainte și după război, despre perioada foametei, despre cum a crescut familia și care ne-au fost regulile nescrise.

IMG_6772

Încerc constant să aduc ceva în plus la Trip to Romania, să diversific activitatea, să cresc oferta oferit de servicii. Și cum probabil ați văzut, site-ul este în schimbări, tocmai pentru că pregătim, alături de echipa mea, o serie de propuneri de workshopuri, consultanță de evenimente și concepte de evenimente, team-building-uri și incentive-uri și multe altele. Majoritatea pentru turiști și companii străine, dar nu îi neglijăm nici pe cei din țară.

IMG_6771

Pentru astăzi, atât pentru workshopul pe care deja l-am ținut, dar și pentru ceea ce mai am de susținut, am avut sprijinul unor parteneri minunați, alături de care nu sunt la prima colaborare.

Vă mulțumesc mult, Romanian Art&Craft, pentru fiecare obiect tradițional pus la dispoziție, pentru suveniruri și pentru deschiderea pe care mi-o arătați de fiecare dată! Și mulțumesc mult Hotel Restaurant Irisa pentru deliciile livrate! Au fost savurate pe nerăsuflate!

Nimic nu mă bucură mai mult decât să vorbesc despre ce mă definește și ceea ce iubesc: tradiția românească.

In this article


Join the Conversation