fbpx

Prima oara in rollercoaster la Ferrari World Abu Dhabi

2865 0
2865 0

O vizita in Abu Dhabi trebuie sa fie in forta si  trebuie sa fie la Forza Rossa, adica la Ferrari World. Acest parc tematic este primul si singurul parc de acest gen din lume, deschis in 2010 si care detine multe niste recorduri: cel mai mare parc tematic din lume, apoi roller coaster-ul cu cea mai rapida cursa din lume, denumita Formula Rossa pe care o vedeti exemplificata in video, ajungand la o viteva de 240-250km/h sau cea mai intense cursa din lume.

Pentru mine a fost prima oara ever intr-un rollercoaster. Am trecut peste toate fricile, am trecut peste prejudecati, peste teama de a vomita sau alte cele si mi-am facut curaj. Si a meritat, cu varf si indesat! Vedeti in video atat filmarea imprumutata care exemplifica si cursa din masinuta efectiva, cat si ceea ce vad cei care fac galerie din “tribune”, dar si varianta mea de before and after. Sper sa va placa!

La Ferrari World se poate ajunge cu taxiul sau intr-o excursie de o zi organizata din Dubai catre capitala, intr-un tur privat sau cu masina, in cazul in care decideti sa inchiriati o masina. Un bilet de o zi, cu intrari nelimitate este 360 de dirhams, iar paritatea fata de lei este aproape 1:1. Sigur, exista diferite oferte pentru rezervari in avans sau grupuri, dar cel mai bine le aflati de pe site-ul oficial. Acum, sa trecem la Formula rossa. Press play!

In this article


Join the Conversation