fbpx
concert Andrea Bocelli Mannheim

Concert Andrea Bocelli – am luat bilete, dar nu am mers la spectacol

930 0
930 0

Andrea Bocelli a avut un spectacol fabulos la Mannheim în această seară, 14 Oct, spectacol la care am avut bilete, dar nu m-am dus la concert. Că aș fi vrut, asta-i partea a doua. Dar hai să vă povestesc un pic care-i contextul.

Anul trecut, cam prin Iulie, așa, am văzut reclamă, pe site-uri germane de evenimente, a concertului lui Bocelli la Mannheim, pe 14 Octombrie și m-am grăbit să dau cu cardul. Cu germana mea de începătoare, cu entuziasmul de a putea să îl văd și ascult pe Bocelli și cu dorința de a nu rata ocazia de a achiziționa biletele, am cumpărat două: unul pentru mine și unul pentru mama.

Însă, de cele mai multe ori, graba strică treaba și asta aveam să aflu în ziua presupusului eveniment.

A venit 14 Octombrie 2022, eu și mama ne-am pregătit de spectacol, am schimbat câteva ținute, până am decis care-i cea câștigătoare, să fim cele mai faine. Cu vreo 10 minute înainte să plecăm, prietena mea de la Cluj, aflată în vizită la noi, se uită atent la bilete și ne întreabă confuză: “Da’ azi nu-i vineri? De ce scrie sâmbătă pe bilete?’ Ne uităm toate trei, ca mâța-n calendar, întoarcem biletul pe toate părțile și vedem, în cele din urmă, că da, este pentru sâmbătă, 14 Octombrie, dar 2023.

Acel moment a fost unul de șoc, efectiv. Căci n-am mai știu dacă (să) plâng sau să râd, dacă am greșit eu atât de grav sau pur si simplu am cam fost indusă în eroare de site-urile de vânzare a biletelor. Cert este că am făcut bine să ne uităm la bilet, în cel de-al doisprezecelea ceas, și nu ne-am pus pe drum, să conducem degeaba o oră până la Mannheim, ca să descoperim acolo că de fapt, nu e niciun concert. Abia la anu’.

Și uită că s-a făcut și anul, a venit 14 oct, însă dacă anul trecut am fost liberă, anul acesta sunt pe tur și n-a fost chip să pot merge să fiu în public pentru unul dintre cei mai mari artiști ai timpurilor noastre. Acum când scriu, sunt în cabină, pe vas, în Wiesbaden. Aproape de Mannheim, dar totuși mult prea departe de concertul visurilor mele.

Poate va fi să fie altă dată, poate ocazia de a-l vedea și asculta live pe Andrea Bocelli se va ivi la momentul potrivit și, cu siguranță, bucuria va fi peste măsură. Oricum, sunt împăcată că mama a putut merge, alături de o bună prietenă și că a fost un super show. Mi-au trimis poze, video-uri și, evident, înregistrări audio. Să simt și eu, măcar 1%, ca sunt acolo.

Așadar, dragilor, nu faceți ca mine! Asigurați-vă că deschideți bine ochii când cumpărați bilete la un spectacol, asta dacă vreți să aveți toate șansele să și vedeți spectacolul!

In this article


Join the Conversation