fbpx

Cum a fost la Incoming Forum?

2466 0
2466 0

In data de 25 septembrie 2014 a avut loc prima editie a Forumului de Incoming Romania la Complex Elisabeta din Bucuresti organizat de InfoTravelRomania, Innovation Travel, ANT cu sprijinul Clubului Presei de Turism – FIJET Romania. Eu am fost invitata sa vorbesc despre cum se vede turismul de incoming din Romania prin ochii celor mai tineri si despre cum am inceput proiectul startup Trip to Romania.

Evenimentul a adunat peste 300 de participanti si accentul s-a pus pe accentul doar pe incoming –  turistii care sunt adusi in tara, cati sunt ei in realitate, cum vin acestia, care sunt carentele pe care le are Romania ca destinatie turistica, ce trebuie schimbat, care este pozitia Ministerului Turismului, ce mai trebuie sa facem pentru a creste in acest domeniu si multe altele. Evenimentul s-a incheiat cu o gala la care au fost acordate premii si diplome speciale. Mai multe detalii, puteti afla aici.

forumul-de-incoming-romania-1editie-25septembrie2014-elisabeta-1951

In prima parte a evenimentului mi-a venit si mie randul sa vorbesc, iar speech-ul meu a fost despre felul in care am inceput sa lucrez in domeniu si care sunt principalii turisti cu care am interactionat, cum m-a ajutat sistemul sa ma formez si sa imi aleg calea si apoi cum am inceput proiectul Trip to Romania – ce ofer, care sunt caile de promovare, care sunt turistii carora ma adresez, cum ii gasesc, care sunt destinatiile predilecte, care este opinia cu care ajung aici si cum este acesta schimbata atunci cand pleaca din Romania.

incoming-romania-travel-forum-1editie-25septembrie2014-elisabeta-21

Am vorbt despre pasiunea pe care o am pentru munca pe care o fac, de ghid si organizator, despre satisfactia pe care o am la sfarsitul unui tur sau a unei vacante, cand turistul este multumit si cu zambetul pe buze, de energia pe care o primesc si de beneficiile si materiale pe care le implica activitatea in acest domeniu. Ma consider norocoasa ca am sansa zilnic sa fac ceea ce imi place, sa imi prezint cu mandrie tara, sa povestesc despre locuri, despre legende si traditii romanesti si cred ca fiecare, unul cate unul, putem sa aducem contributie imaginii Romaniei si turismului de la noi din tara.

Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca am primit invitatia de a participa la acest eveniment si am si vorbit, le multumesc celor care s-au gandit la mine si sper ca am adus un plus prin ceea ce am spus. Speech-ul intreg in puteti vedea mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=wPbxTjR8Kj4#t=157

In this article


Join the Conversation