fbpx

Bucharest in my jeans with Lee Cooper

3065 0
3065 0

Bucureștiul e a doua mea casă, de aproape 10 ani și încă îl mai consider surprinzător, în esența lui. Încă mă face să mă bucur că am hotărât cu ani în urmă să mă mut aici, încă mă bucură mirosul de tei al primăverii și verdele pe care îl îmbracă de prin aprilie-mai. Cu ocazia lansării colecției Lee Cooper Romania de primăvară-vară în magazine, am testat câteva dintre piesele speciale, pentru a testa încă o dată lejeritatea ipostazei de turist în București. 

IMG_2264

Toate călătoriile mele au un numitor comun: întoarcerea acasă, în București. Fiecare plecare are o întoarcere și de câte ori sunt plecată, mi-e dor de București. Sigur, nu e totul roz în orașul în care locuiesc, alături de încă aproape 3 milioane de locuitori, însă de câte ori sunt departe, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, mi-e dor de București.

ralu calatoreste lee cooper 3

lee cooper 4

Îmi plac străduțele lăturalnice, mai ales cele din centru, din spatele Ateneului, cu iz franțuzesc. Îmi plac zonele ascunse de copaci, printre clădiri de secol XIX, îmi plac cafenelele la care iau o pauză, îmi place să îmi iau o cafea și să privesc oamenii,

ralu calatoreste lee cooper 5

ralu calatoreste lee cooper 6

Și știți ce îmi place cel mai mult în București? Orașul văzut de sus, de pe acoperiș, de pe balcon, de pe terasă. Poate că nu e priveliștea cea mai impresionantă, poate nu are un skyline extraordinar, dar are o liniște pe care mi-o transmite. Bucureștiulde sus e calm, e senin, e nemărginit. Mă face să zâmbesc, să mă relaxez, să visez.

Ralu Calatoreste Lee Cooper 7

Ralu Calatoreste Lee Cooper 8

ralu calatoreste lee cooper 9

Piesele Lee Cooper alese pentru zilele de relaxare prin București s-au potrivit perfect cu starea pe care o regăsesc, din când în când, în capitală și m-au făcut să mă simt deopotrivă lejeră, cochetă și atrăgătoare. Le găsiți în magazinele Lee Cooper din București, dar și din țară.

In this article


Join the Conversation