fbpx

Oficial, sunt ajutorul iepurașului de Paște

2413 0
2413 0

Dacă Moș Crăciun are micii spiriduși care îl ajută la împachetat cadouri pentru copiii din lumea întreagă, de ce n-ar avea și iepurașul de Paște niște ajutoare, care să îl ajute în prag de Sărbători pascale să pregătească cele mai simpatice și dulci suprize? La asta s-a gândit și Milka și ne invită pe toți să îi fim ajutoare iepurașului, iar eu m-am bucurat să fiu unul dintre ajutoarele oficiale!

Sărbătoarea Paștelui a devenit, de mulți ani încoace, un prilej de a petrece câteva zile cu familia și prietenii dragi și trebuie să recunosc că sunt o norocoasă: în acest an sărbatoresc de două ori. Întâi, Paștele catolic l-am întâmpinat alături de mama și prietena mea cea mai bună, în Germania, dar și alți prieteni apropiați nouă, iar Paștele ortodox va fi alături de iubitul meu, niște prieteni dragi din București și câțiva turiști, care se nimeresc a vizita România în perioada zilelor speciale. Și pentru fiecare în parte am gândit deja sau am complotat cu iepurașul pentru a le oferi cadouri și a-i face să zâmbească.

Certificat Milka

Când vine vorba de Paște, am două amintiri care îmi vin în minte și care, până la urmă, îmi descriu cel mai bine sentimentul de sărbătoare: pregătirile temeinice pentru Sărbătoarea sfântă, gătitul alături de mama, curățenia de primăvară, vopsitul ouălor roșii, pregătirea mesei pentru familie și invitați, iar mai apoi tândrețea gesturilor de a pregăti și oferi cadouri. De mică am știut că vine iepurașul, că trebuie așteptat în cea de-a doua zi de Paște și pentru a primi cele mai râvnite cadouri, alături de zile senine de primăvară, trebuie să fiu cuminte în prima parte a anului.

Ciocolată, hainuțe noi, o ceașcă albă cu flori colorate – sunt cîteva din cadourile pe care mi le-a făcut mama de când aveam 6-7 ani și pe care mi le amintesc cu drag în fiecare primăvară. Iar acum, e rândul meu să pregătesc cadouri, să fiu atentă la fiecare persoană dragă în parte, să știu exact ce o face fericită și să ofer tandrețe de Paște. Iar lista mea e lungă și minuțios organizată! Nu cred că e ceva ce îmi place mai mult decât să ofer cadouri, poate doar călătoriile depășesc acest hobby venit din suflet.

Cred că au știut despre acest hobby al meu cei de la Milka atunci când m-au invitat să fiu unul dintre ajutoarele oficiale ale iepurașului, să dau mai departe din dragostea și tandrețea mea și să vă inspire și pe voi să oferiți tandrețe și bucurie , din suflet, în aceste zile speciale. Iar daca intrați pe site-ul campaniei https://cautatandretea.milka.ro/, vă jucați și începeți Aventura Iepurașului, colectați bunătățile Milka de Paște, puteți câștigă premiile Milka.

-3607696888268538454_IMG_6020

Spor la căutat și oferit tândrețe!

In this article


Join the Conversation