fbpx

WTM Londra 2014 (video)

1381 5
1381 5

Saptamana se incheie azi, una plina pentru mine, de lucruri bune si suprinzatoare. Dupa cum deja stiti, am participat pentru prima oara la WTM Londra, cel mai mare targ de turism din lume. 

Intre 3 si 6 Noiembrie am fost la Londra, am avut doua zile de vreme buna, doua de vreme foarte rece, m-am intors acasa racita si cu cizme noi :). In toate cele 4 zile pe care le-am petrecut in capitala Marii Britanii, am participat la evenimentul care a adunat peste 82.000 de vizitatori. (sursa info aici).

Datele oficiale spun asa: cu 7% mai multi vizitatori decat in anul precedent, adica 82.213 in 2014, incluzandu-i si pe buyeri. Peste 50.000 de profesionisti din turism, expozanti, ministri si reprezentanti ai institutilor guvernamentale si oficiali din presa. Un eveniment de o amploare extraordinara, cel mai mare din lume si cel care inregistreaza, evident, cea mai numeroasa participare.

Dincolo de cifre, pentru mine a fost o experienta coplesitoare, din care am avut, inca o data, foarte multe de invatat, foarte multe de notat si luat aminte si sper si multe de aplicat, atat in activitatea de blogger, cat si in cea de business.

4 zile in care am analizat ofertele altor tari, diversitatea activitatilor propuse turistilor, felul in care inteleg altii ospitalitatea si m-am gandit la ce ar trebuie sa imbunatatesc in munca mea, la ofertele si serviciile mele. Am discutat cu expozanti, m-am imprietenit cu ministrul turismului din Panama 🙂 si am stabilit viitoare intalniri pe Skype, pentru continuarea discutiilor incepute la targ.

Am analizat, din punct de vedere al vizitatorului, activitatea de la standul Romaniei, am vorbit si cu unii expozanti si am ramas sa tinem legatura pentru viitoare colaborari.

Per total, am avut o saptamana grea, dar plina de nou, interesanta si care mi-a aratat, inca o data, ca am foarte multe de invatat. Ma simt norocoasa ca am reusit sa ajung la targ si ma bucur ca m-am lasat convinsa ca merita sa fiu acolo.

Sper sa va placa video-ul realizat ca un sum-up al zilelor de targ si orice feedback, critica, lauda sau sugestie sunt binevenite si apreciate! Si, daca stiti leacuri impotriva racelii, le vreau si pe alea!

O duminica minunata!

In this article


Join the Conversation