Călătorește înăuntru – o idee genială!

765 0
765 0

Ideile geniale trebuie lăudate, așa că azi vă povestesc despre CărTOURești, noua interfață a site-ulului librăriilor Cărturești http://carturesti.ro, care s-a transformat, de voie de nevoie în această perioadă, în agenție online de turism. How cool is that? 

Călătorește înăuntru este sloganul noii campanii inițiate de Cărturești și McCann și îi invită, pe cei deopotrivă pasionați de călătorii și lectură, la o călătorie către diferite locuri ale lumii – țări, orașe, capitale – prin intermediul cărților ce pot fi achiziționate de pe site. 

Când intri la secțiune cărtouresti, ești invitat să alegi viitorul periplu – să își alegi destinația, datele de călătorie – poate un city break, un sejur sau un all inclusiv, iar apoi ți se oferă variantele. Aceste variante sunt, de fapt, cărți care își au acțiunea în locul la care visezi. Cât de tare! 

Îndemnul din prima pagină e simplu: „călătorește tot timpul. Din cadă. De pe canapea. De sub pături, din pat. Cu capul în jos și picioarele pe pereți. De la birou. De pe balconul cu mușcate.” Acest sfat este unul venit la fix, în aceste vremuri în care dorința de a călători este foarte intensă, dar fără prea mare izbândă. Așa că ne rămân cărțile, amintirile, visurile. 

Felcitări pentru idee, Cărturești și McCann! Ați făcut o treabă extraordinară! 

In acest articol


Intra in conversatie: