Se marita calatoarea!

3667 0
3667 0

Ehh.. iata ca am ajuns sa scriu si acest post, prin care sa va anunt cu emotii caaaaaa…ma marit!! Iubitul meu minunat mi-a oferit cel mai frumos inel, m-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu el, am zis daaaaa. E un capitol nou al vietii mele, un capitol ce tocmai a inceput si mi-am dorit sa impartasesc cu voi din bucuria mea, dar si din perspectivele pe care le intrevad de acum incolo. 

Trebuie sa incep prin a va spune ca ma simt a fi cea mai norocoasa femeie: Dumnezeu mi l-a scos in cale pe cel mai minunat om, alaturi de care am simtit de la inceput ca vreau sa imi petrec restul zilelor. Viata mi-a oferit cea mai frumoasa poveste si zi de zi sunt recunoascatoare pentru ceea ce traiesc.

Sunt doar cateva luni de cand ne stim si ne iubim, insa trebuie sa recunosc, din primul moment mi s-a parut a fi cel mai frumos barbat din lume, am simtit ceva special, ce nu mai simtisem niciodata; tocmai de aceea, m-am lasat dusa de val, mi-am deschis sufletul, l-am invitat sa intre si m-am lasat iubita. Poate vi se pare ca vorbesc in clisee, insa ceea ce simt ma lasa fara cuvinte.

Am mai zis-o, traiesc cea mai frumoasa poveste: una care cu ceva vreme in urma a fost anticipata de o astroloaga care mi-a spus cateva detalii. Anul trecut mi-am lasat la o parte scepticismul si am mers la o sedinta de astrologie, iar doamna in cauza mi-a spus detalii care atunci cand le auzeam, mai aveam putin si imi dadeam ochii peste cap. Eh.. iata, s-au (cam) adeverit.

N-am avut niciodata un model de cum mi-as dori sa fie nici barbatul care imi va fi sot, nici ce inel vreau, nici vreo pretentie speciala. Mi-am dorit sa fiu fericita, sa intalnesc pe cineva potrivit mie, cineva alaturi de care sa pot construit o viata si o familie. Si uite, a aparut!

M-ati intrebat cand si unde, cum, daca a fost sau nu surpriza; e greu sa raspund fara un banal „a fost superb!”, de parca mi s-au terminat cuvintele. A fost un moment planuit mult de el, gandit in toate detaliile, pentru a ma surprinde si pentru a avea o amintire de povestit nepotilor.

69227227_420220758605663_5843501936208248832_n

Un rooftop din Bucuresti pe care am fost doar noi doi, la apus. Cina, sampanie, piesa noastra speciala si o ingenunchiere care pe mine m-a trecut prin toate emotiile. Am lacrimat, m-am bucurat, abia am respirat. Da’ tot i-am zis ca da, vreau.

De ce vreau? Pentru ca e barbatul care ma completeaza, ma respecta, ma iubeste si imi arata asta prin toate gesturile, ma protejeaza, ma pune pe primul loc. Suntem o echipa, iar de cand l-am cunoscut si pana acum, am simtit in fiecare moment ca e barbatul perfect pentru a fi tatal copiilor mei candva.

69486971_351866065702090_8734291131468087296_n

Ce urmeaza? Inca vreo cateva luni de distanta, apoi o relocare acolo, in Emirate. Voi fi mai mult acolo decat in Romania, insa toate activitatile mele de aici continua, fie facute de mine, fie manageriate si organizate de la distanta. Sunt sigura ca ma voi descurca, doar am sustinerea viitorului meu sot in tot ceea ce imi doresc sa fac.

Si stiti care-i partea cea mai buna? Vom calatori din ce in ce mai mult impreuna. Noi doi. Si mai incolo, in formula extinsa.

In acest articol


Intra in conversatie: