welcome 2019

Bine ai venit, 2019! Rezoluția mea?

1468 0
1468 0

2018 a fost un an greu, aș putea chiar să mă alint puțin și să spun că a fost cel mai greu, însă mă voi limita la a-l categorisi drept cel mai recent dintre cei vechi. L-am început călătorind și îl închei tot călătorind. Călătorind către un vis care se va împlini în câteva ore. 

2018 m-a dat cu fundul de pământ, cum se spune la mine acasă, în Ardeal, m-a trezit nițel, m-a făcut să îmi pun multe semne de întrebare și să caut răspunsurile adânc în mine. I-am făcut față și îi sunt recunoscătoare, atât cât pot acum, pe sfârșit de spectacol.

2018 mi-a adus foarte multă muncă și mi-a demonstrat, din nou și din nou, că atunci când îți dorești ceva și muncești din greu, nu se poate să nu vină spre tine rezultatul dorit. Sunt fericită pentru cât de mult am primit și știu și sper ca și în 2019 să fie tot așa: cu muncă multă.

2018 a venit pentru mine în Maroc, într-un bar ce părea a fi desprins dintr-o călătorie în timp și se încheie în avion, în zbor către Cuba. Iar când ajung în Cuba va fi întocmai pentru a-mi lua sticla de șampanie și a merge pe plajă, să îi urez de bine anului în care am plâns și am râs aproape în cantitate egală, în care am muncit mai mult decât aș fi crezut că pot duce, în care am visat cu ochii deschiși și mi-am ținut respirația, să nu pierd momentul de uimire.

2018 a însemnat așa: Maroc, Liverpool, Miami, Georgia, Iordania, New York, Dubai, Abi Dhabi, Cappadocia, Atena, Matera, Monopoli, Alberobello, Berlin, Amalfi, Capri, #ExploreDobrogea, Germania, Alsacia: Strasbourg și Colmar, Polonia, Thailanda, Doha, Viena, Dubai din nou și Germania din nou. Iar cireașa de pe tort: Cuba.

Nu am nicio așteptare, doar emoții, un zâmbet mic pe buze și încrederea că 2019 va fi așa cum trebuie să fie.

Rezoluții? Să duc tot ce vine spre mine! 🙂

Și promit să dau tot ce pot, să iasă treabă bună!

In acest articol


Intra in conversatie: