image

Arta de a cere, facuta cadou

1367 0
1367 0

Life as it should be: all friends, all art, all music, all love, all the time. – Amanda Palmer

Am cumpărat cartea, a savurat-o, m-a surprins si m-a inspirat. Mi-a placut. Am simțit ca am „primit” atat de mult de la o carte despre a cere. Cartea este autobiografia cantaretei (de fapt artistei) Amanda Palmer in care povesteste intr-un dezarmant mod intregul parcurs profesional al ei, de la statuie vivanta in Boston si pana la senzationalul record Kickstarter de 1,2 mil $ pentru albumul pe care urma sa il realizeze: prin ce a trecut, cum a actionat, ce a invatat si cat de complicata este viata ei de cantareata, artista si mai nou scriitoare, dar si roller-coast-ul vietii personale. 

Nu pot spune ca ca am fost de acord cu multe dintre deciziile ei (deoarece am citit povestea pe care ea a ales s-o spune, mi-am oferit „libertatea” de a trece prin filtrul personal intamplarile, deciziile, actiunile etc) sau ca as actiona la fel, insa au fost si aspecte cu care am rezonat, idei in care m-am regasim si, per totalm am avut placerea de a calatori alaturi de Amanda prin povestea ei de succes.

Asa ca m-am gandit sa dau mai departe din ceea ce am primit, asa ca am facut un concurs pe Facebook, s-o dau cui o vrea (si cum zicea random.org). And so I did!

raluca muresan

Azi m-am întâlnit cu Cristina sa ii dau cadoul si a promis c-o da mai departe dupa ce o va citi. Asa ca nu pot decat sa ii urez „lectura placuta, draga mea!” si sa v-o recomand si voua pentru un weekend relaxat  sau chiar pentru vacanta.

In acest articol


Intra in conversatie: