Turul Bucurestiului cu busul supraetajat

1325 0
1325 0

Intr-o luni, inceput de toamna, alaturi de echipa Art and Craft Bucuresti, am luat o pauza de la treaba si ne-am urcat in busul turistic supraetajat, sa privim Bucurestiul de sus.

Desi a fost cam innorat, iar vantul s-a cam simtit la inceput, am avut parte de o plimbare draguta si plina de momente inedite: mai o frana brusca, mai o creanga prea mare care aproape ca ne lovea sau cate o persoana cam prea suparata in trafic.

Pentru mine a fost prima oara in acest bus, la fel si pentru majoritatea membrilor echipei Art and Craft. Si mai mult, pentru ei a mai fost si team building, iar pentru mine experienta unui tur de oras interactiv, alaturi de niste oameni frumosi, zambareti si plini de cunostinte despre Bucuresti.

ralu muresan art and craft

Am inceput la Piata Presei Libere, am continuat pe Kiseleff, prin Piata Victoriei, pe Calea Victoriei si Bld. Libertatii pana la Parlament, iar de acolo Piata Unirii, Magheru, Piata Romana, din nou in Piata Victoriei, apoi Bld. Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle si inapoi la Piata Presei Libere. Pe tot parcursul plimbarii am povestit, ne-am completat in informatii, ne-am amuzat si chiar am facut si mici concursuri. La sfasit, premiile le-am impartit: dulciuri marca Art and Craft.

A fost o activitate foarte placuta, o recomand tuturor, fie ca sunt din Bucuresti, locuiesc aici sau sunt doar in trecere. Bucurestiul e mai frumos de la inaltime! Faceti-va planul de plimbare pentru primavara, caci pe perioada toamnei si a iernii nu mai circula.

Vizionare placuta!

In acest articol


Intra in conversatie: