fbpx

Sunt organizatoare a Romanian Digital Travel Conference și sunt foarte mândră

1310 0
1310 0

Dragilor, iată-ne la a 6-a ediție a Romanian Digital Travel Conference, a patra în a cărei organizare sunt și eu și mândria crește de la un an la altul. Avem, în prezent, evenimentul pieței de turism și călătorii, la care vom analiza domeniul în special în spectrul digital, însă vor fi atinse și alte zone. Toate, pe 28 octombrie, la Sheraton, în București. 

Trec anii și, alături de prietenii din grupul Friends 2.0, ducem mai departe, cu drag și consecvență, evenimentul Romanian Digital Travel Conference sau, simplu, Digital Travel. Găsiți toate detaliile pe digitaltravel.ro. Însă ceea ce ne umple de bucurie este faptul că am reușit, până acum, să aducem la un loc oamenii din turism din București și din provincie și să le livrăm informații, inovații, studii de caz și instrumente practice pentru a-și crește business-ul din turism, offline și online.

Asta vom încerca să facem și în acest an! Conferința va fi structurată pe 3 părți principale:

  • digital marketing în turism
  • legislație – aici vom avea un reprezentant al ministerului, apoi președintele Consiliului Concurenței și un specialist în GDPR
  • hospitality/hotelier – cu reprezentante de la două mari hoteluri din București

Pe site sunt enumerați speakerii, sunt oameni cu know-how wow (ce bine mi-a ieșit alăturarea de cuvinte :p ), cu experiență vastă, cu exemple relevante și soluții eficiente.

Evenimentul este unul gândit, în primul rând, pentru cei din agențiile de turism, însă nu se limitează la aceștia. După atâția ani de implicare și, mai ales, după planningul pe care l-am făcut întreaga echipă, vă garantez că va fi un eveniment relevant tuturor celor care activează în domeniul turismului și care își doresc creștere personală și profesională.

Ne vedem, așadar, luni, 28 octombrie, de la 09:00, la Sheraton, sala Platinium, cea mai mare și mai tare sală!

 

In this article


Join the Conversation