fbpx

Faceti cunostinta cu Raisa!

12028 0
12028 0

Azi e o zi speciala din mai multe motive: e ziua in care va fac o recomandare din suflet, un blog proaspat lansat chiar azi, blogul personal al Raisei Beicu, o persoana extraordinara, pe care trebuie s-o urmariti!

Ne stim de aproape 7 ani, am fost colege de facultate, ne-am cunoscut atunci cand am fost parte a unui mini-conflict online si offline din pricina unui examen si pentru a-l clarifica, Raisa a propus sa ne vedem la o cafea si sa discutam. Am strambat din nas la inceput, dar dupa primele minute, mi-am dat seama ca aveam in fata mea un om extraordinar. Si de atunci am admirat-o, m-a inspirat, I looked up to her din foarte multe motive.

raisa beicu raluca muresan

Raisa e o persoana pozitiva, care emana energie si bucurie, te inspira prin povestile ei, reusitele ei, ambitiile si dorintele ei. E omul care, fara sa vrea, te motiveaza sa faci mai mult, sa vrei mai mult, sa visezi mai mult. Visurile ei sunt turcoaz si pe toate le puteti descoperi pe blogul ei, de azi inainte. O consider, fara echivoc, un model pentru generatia mea si pentru urmatoarele, intr-o societate care are nevoie de exemple frumoase.

Ma bucur ca a hotarat sa isi faca blog si sunt sigura ca are multe de impartasit cu voi. Carti, arta si design, calatorii, povesti despre oameni si locuri. Va va placea s-o cunoasteti si s-o urmariti!

La multi ani, Raisa!

 

*poza e facuta de Catalin Georgescu la banchetul de absolvire, acum 4 ani. Zambetele largi sunt ceea ce ne defineste pe amandoua 🙂

In this article


Join the Conversation