fbpx

Noul Balsam Spuma de la Pantene si cum a fost press tripul la Atena

3421 0
3421 0

La mijlocul lunii ianuarie am primit cu drag invitatia Pantene de a participa la evenimentul de lansare a noii formule Pantene Pro-V, dar si a noului balsam spuma, o inovatie in ingrijirea parului. A fost o ocazie minunata de a incepe anul cu dreptul si de a calatorii pana la Atena, de a ma bucura de compania doamnelor si domnisoarelor invitate, de a admira capitala Greciei inca o data, de a evada la temperatura cu plus si de a afla informatii despre cercetarile ce au dus la crearea noilor produse.

Evenimentul a avut loc intr-un local foarte cool din Centrul vechi al Atenei, s-a adresat publicului roman si grec si a fost creat in jurul idei setarii unui obiectiv pentru 2017 in ceea ce priveste parul pe care ni-l dorim. Pantene este brandul numarul 1 in ingrijirea parului, dezvoltat pentru fiecare femeie, pentru fiecare tip de par si menit sa indeplineasca fiecare hair goal.

Am fost foarte uimita sa aflu niste statistici care afirma ca mai mult de jumatate din femeile din Europa aleg sa nu foloseasca deloc balsam, din diferite motive cum ar fi ingreunarea parului, lipsa volumului sau tendintele de ingrasare. In ajutorul lor, Pantene a creat o solutie minune: balsamul spuma., cu o textura noua, aerata, care odata ce intra in contact cu aerul, capata volum si ofera hidratare parului, fara al ingreuna. Foarte important, este balsam, nu spuma de coafare, deci parul trebuie clatit dupa folosire. How cool is this? M-am amuzat gandindu-ma cum imi calculez de cele mai multe ori fiecare suta de grame in bagaje, pentru ca samponul, balsamul, cosmeticele si parfumul sa aiba loc si cum n-as concepe sa nu folosesc balsam, mai ales ca parul meu este unul subtire si destul de sensibil, iar acum am o jucarie noua, simpatica si foarte utila: balsam spuma.

Tot la Atena am aflat si despre cercetarile in laborator de peste 1 milion de ore si despre noua formula revolutionara Pantene Smart Pro-V, care identifica zonele deteriorate de pe lungimea firului de par si actioneaza in functie de nevoile parului, facandu-l mai puternic, iar astfel va creste sanatos. O alta statistica interesanta este rezultul conform caruia 85% dintre femeile din intreaga lume isi doresc un par lung, iar cele care il au deja lung, il vor si mai lung. Aici ma incadrez si eu, caci mi-ar placea sa am un par precum Ileana Cosanzeana, iar zilele cu mine cu par scurt sunt de mult apuse si nu vreau sa se mai intoarca. Puteti ghici deja care va fi hairgoal-ul meu.

De asemenea, am apreciat implicarea Rondei Rousey in Campania internationala Pantene cu sloganul “Strong is Beautiful”, caci cine altcineva poate demonstra asta mai bine decat ea? In Romania, ambasador Pantene continua sa fie Laura Cosoi, o prezenta calda si atat de placuta.

Intreaga experienta Pantene a fost una minunata, am petrecut 2 zile de vacanta efectiva, am zburat pentru prima oara cu Aegean, am revazut Atena, as fi vizitat si Acropolele din nou daca n-am fi ajuns, alaturi de fete, cu 2 minute dupa ora inchiderii, am aflat detalii despre produse, am facut networking si m-am simtit foarte bine. Acum, urmeaza sa testez efectele noii formule, dar si a balsamului spuma care e cu totul inedit.

#BalsamSpuma #PanteneRomania #HairGoal

In this article


Join the Conversation