fbpx

Cum a fost la eTravel Conference

1946 0
1946 0

Dupa cum va spuneam la inceputul saptamanii trecute, am fost invitata sa fiu unul din speakerii seminarului de Online Communication din cadrul eTravel Conference, eveniment dedicat industriei de turism online din Romania, organizat de Evensys. Cum a fost? Ufff.. 

Plin de parti bune pentru mine, caci dincolo de partea in care mi-a venit randul sa vorbesc despre ce inseamna pentru mine proiectul Trip to Romania, cum a pornit, care sunt rezultatele dupa un an de activitate si care sunt lucururile pe care le-am invatat, cum comunic cu clientii, cum ii atrag si ce le ofer – parte in care am fost plina de emotii, trebuie sa recunosc, dar si multumita pentru ca vedeam cateva zeci de oameni atenti la mine, la ceea ce ziceam, curiosi, cu intrebari si sugestii pentru viitor, a fost si un eveniment de la care am avut multe de retinut, de notat, aplicat, invatat.

ralucamuresan etravel14

raluca muresan2 etravel conference 14 10153683_789696574423176_6464383558201309225_n

In cadrul seminarului  Online Communication, primul care a vorbit  a fost Iulian Padurariu de la Marks si a explicat puterea comunicatii, puterea nisarii si network effect-ul asupra clientului, dar si alte aspecte foarte interesante.

Sfaturile primite in partea dedicata blogging-ului de calatorie de la Mihai Jurca au fost adaptate felului in care publicul interactioneaza cu content-ul de pe blog, care e cea mai buna “reteta” pentru redactarea materialului si care e timing-ul cel mai potrivit, dar si  care au fost subiectele cu cel mai bun reach.

Participarea la eveniment, si din postura de invitat, dar si ca simplu spectator am considerat-o foarte utila, caci fiecare dintre cei prezenti acolo are multe de spus in acest domeniu, iau eu mai am multe de invatat. Am fost onorata sa fiu acolo.

In this article


Join the Conversation