fbpx

Cu mine la Malmö (video)

1651 0
1651 0

Sunt tare bucuroasa ca m-am ținut de planul pe care mi l-am facut acum doua saptamani, atunci cand am postat doua video-uri facut rudimentar, cu telefonul, prin Instagram, la Constanta, dar care au fost primite foarte bine de voi, dragilor.

Am avut un feedback foarte bun, multi mi-ati spus ca v-a fost dor de vocea mea, ca sunt videogenica si mi-ati urat spor la treaba, căci vreți mai multe filmulețe.

Așa ca am simțit ca trebuie sa fac un pas in plus, sa ma pun pe treaba, sa imi iau camera video primită cadou de ziua mea anul acesta si sa încerc sa aduc mai mult conținut video pe blog. Sa va invit, inca o data, prin intermediul imaginilor video de data asta, sa veniti alături de mine in diferite călătorii.

Iar atunci cand treaba ma va tine in București pentru mai multe zile, o sa fac filmulețe despre diferite subiecte pe care eu le consider interesante si care sper sa va placa.

In acest moment va scriu de la Londra, sunt aici la Târgul de Turisn WTM (World Travel Market), insa in weekendul care a trecut am fost in Malmo si despre Malmo va spun cateva aspecte pe care eu l-am considerat atractive, in video.

De asemenea, trebuie sa va mentionez ca sunt curse aeriene regulate (miercurea si duminica) către Malmo, de la București, din aeroport se ajunge ușor in oras cu un bus care circula la fiecare 40 de minute, iar din Malmo se poate ajunge foarte ușor in Copenhaga (un pod distanță) sau alte orașe nordice, cu trenul: Stockholm, Gothenburg sau chiar Oslo.

Sper sa va placa video-ul!

In this article


Join the Conversation