fbpx

Cină specială de Secret Santa la birou

1964 0
1964 0

De aproape un an, echipa de la birou este precum a doua familie pentru mine, iar de câte ori sunt în București, mare parte din timp îl petrecem împreună, așa că în pragul Sărbătorilor, ideea unui Secret Santa organizat între noi a venit la fix: o ocazie perfectă să pregătim cadouri, să ne surpindem unii pe altii și să ne bucurăm de o cină specială. 

Deși avem momente în care ne mai și distrăm la birou, zilele ne sunt foarte pline: sunt ocupați cu tururi, evenimente, pregătiri, blog, rețele sociale, campanii și multe altele, iar timpul împreună ne dorim să-l folosim pentru a ne reconecta între noi. O cină în care să ne dăm cadouri, să mâncăm ceva bun, să râdem și să povestim despre pasiunile nostre, despre oamenii dragi din viețile nostre sau despre ceea ce ne dorim pentru anul următor a fost pusă la punct în detaliu și organizată în câteva ore, începând cu decorarea biroului.

Pregatiri Secret Santa 1

Pentru o astfel de cină, făcută pe repede înainte și care să nu necesite prea mult timp, sarcina de a pregăti ceva bun și delicios mi-a revenit mie, iar eu am apelat la ajutorul gamei de produse premium Selection de la Penny Market. Sunt rare momentele în care ne adunăm cu toții la un loc, dar atât de benefice pentru a consolida echipa și pentru ne cunoaște mai bine. Produsele premium Selection de la Penny Market sunt gândite pentru cei ce au puțin timp la dispoziție, dar nu vor să facă vreun compromis în ceea ce privește calitatea ingredientelor și au o gamă variata de gusturi, atât produse sarate, cât și dulci. Produsele se găsesc în luna decembrie în magazinele Penny Market, în limita stocurilor disponibile.

Eu am pregătit întâi niste gustări, îmbinând dulcele cu săratul, brânzeturile cu fructele uscate, iar la felul principal am ales ceva aparent simplu: paste cu diferite sosuri sau combinații de ingrediente, știind cam ce îi place fiecăruia. Toate au mers foarte bine cu vin roșu, iar apoi a venit vremea cadourilor.

secret santa 4

Ne-am simțit extaordinar și abia asteptăm să mai avem astfel de cine împreună.

In this article


Join the Conversation