fbpx

Cel mai mare colind

2811 0
2811 0

Noi ne spunem #echipadesoc, adica cei care ne-am cunoscut, intalnit sau reintalnit la #PrestigiousWeekend, in Poiana Brasov, la sfarsitul de saptamana care a trecut si am format o mica gasca de oameni frumosi, pozitivi si plini de energie.

cel mai mare colind

Si pentru ca vin Sarbatorile si ne-am intrat deja in atmosfera, ne-am alaturat si noi campaniei Cel mai mare colind initiata de ING, prin care, pentru fiecare colind postat, o pereche de ghetute ajunge la un copil nevoias.

Campania ING are scopul de a ajuta copii de sub protectia Fundatiei Copii in Dificultate cu cat mai multe perechi de ghetute care sa ajunga direct la cei care au cea mare nevoie de ele.

Fundatia Copii in Dificultate are peste 4.000 de beneficiari, copii cu boli cronice sau maladii incurabile, dar si copii din medii defavorizate.

Ne-am intalnit, am cantat, ne-am distrat, am baut un pahar de vin fiert si ne-am simtit mai bine, ca am ajutat si noi putin.

Protagonistii cantaciosi: Madalin Mancila, Anita Panait, Ana Smadeanu, Petre Dordea, Sorin Rusi, Alex Filip si subsemnata 🙂

In this article


Join the Conversation