fbpx

Călătoriile – prospețime, vibrație, noutate

2092 0
2092 0

De multe ori sunt ori sunt întrebată de unde atâta energie, de unde atâta poftă de viață, putere de a face multe lucruri, de a fi mereu în priză, de a cunoaște locuri, oameni, de-a experimenta și încerca tot ce e nou și de fiecare dată răspund simplu: iubesc ceea ce fac și astfel, mi-e mai ușor să le fac pe toate, mi-e drag să plec în călătorii, mă bucură fiecare destinație nouă. Iar dacă ar fi să descriu ce înseamnă călătoriile pentru mine, cuvintele ar fi și ele simple, dar pline de sens. 

Prospețime – atunci când călătoresc, totul e revitalizant, e nou, e proaspăt, e wow. Mă inspiră locurile noi, îmi stimulează creativitatea, mă încântă tot ce încă nu știu, n-am văzut, n-am gustat.

Vitalitate – fiecare plecare, explorare e o sursă de energie în care îmi testez și mai mult curiozitatea, uneori chiar și limitele și mă scoate din zona de confort, confruntându-mă cu tot felul de situații noi, cu mult dinamism și multă acțiune.

Noutate – poate una dintre calitățile cele mai importante ale călătoriilor este noutatea pe care o reprezintă. Orașele se așteaptă vizitate, sătucele explorate, oamenii parcă așteaptă interacțiune și fiecare părticică e unică și atât de nouă pentru călător. Și sigur, de fiecare dată, există caracterul de noutate, indiscutabil!

Poftă de viață – plecarea către o nouă destinație atrage după sine dorință, curiozitate, așteptări, planuri, apoi călătoria efectivă e precum o poveste de film ce se derulează în mai multe cadre, iar călătorul e ba erou principal, ba observator sau doar trecător și fiecare ipostază aduce alte sentimente, hrănindu-ne cu energie, cu bucurie și satisfacția de a fi norocos și a avea toate aceste experiențe.

Vibe pozitiv – călătoriile sunt vacanțe mai mici sau mai mari, mai îndepărtate sau mai apropiate, cu sau fără însoțitori și de fiecare dată facem cunoștință cu un vibe nou, cu păreri nou, energii nou, oameni noi și astfel ne înnoim și noi!

1CA39B7D-FA16-46A9-9689-832A9BA7E953

Despre asta e vorba! Asta înseamnă călătoriile pentru mine, iar printre caracteristicile noii gume de mestecat Halls, proaspăt lansată pe piață și la care se regăsesc și cele enumerate mai sus. Mondelēz, una dintre cele mai importante companii în industria de snacking, a adus și pe piața din România guma de mestecat Halls. Cu acest nou produs, Mondelēz International le propune consumatorilor români guma Halls, familiarizați deja cu marca de dropsuri Halls.

Noul produs are prospețime, ne invită să vibrăm în ritmuri urbane, să gustăm din aromele poftei de viață și să ne lăsăm cuprinși de fresh vibe! Iar dacă v-am stârnit curiozitatea, să știți că am 3 premii de dat pe Facebook-ul Ralu Călătorește: 3 perechi de căști wireless și toate gama nouă de gumă de mestecat Halls, pentru a vibra de prospețime! Mai multe detalii, pe Fb.

6AA9E369-A813-4016-B326-8084E246B830

In this article


Join the Conversation