fbpx

Bine ați venit la mine în birou!

2235 0
2235 0

Așa cum am promis pe Facebook, vă invit online la mine în birou 🙂 am făcut un video care să vă prezinte cum arată spațiul meu de muncă și creație atunci când nu călătoresc, atunci când sunt în București. E cochet, cu detalii de călătorii, cu globuri pământești, cu poze, flori și multe altele. Are o energie bună, la fel ca întreaga casă ce îl găzduiește. Așadar, bine ați venit! Intrați, vă rog! 

IMG_1708Nevoia unui spațiu de birou am resimțit-o în ultimii ani, pe când lucram strict din livingul apartamentului meu și desi aveam confort și cheltuieli mai putine, eficiența nu era tocmai maximă. Simteam nevoia de a ieși din casă, de a pleca efectiv către un birou. Așa că pe sfârșitul anului trecut am început să caut, iar coincidența a făcut ca și prietena mea Anita să caute un spațiu pentru ea și echipa ei în același timp.

Ne-am mutat la început de an pe Maria Rosetti, la o clădire de birouri, iar apoi din întâmplare am aflat de sălile de birouri de la etaj, din Maison Dadoo, unde a fost dragoste la prima vedere. Casa este una de poveste, de stil românesc cu accente franțuzești, restaurată în cel frumos mod, care te inspiră și te invită la creativitate. Am avut toate libertatea de a decora spațiul după cum mi-am dorit eu, așa că biroul meu are multe detalii de călătorii, evident.

Printre primele obiecte aduse a fost tabloul meu cu o scenă de shopping din New York, cu celebrul taxiu galben, la intersecția Broadway cu 5th Avenue. De mulți îmi doream să-l pot pune pe perete! Mi-am adus și harta răzuibilă, care stă mândră lângă un mic glob pământesc, o poză cu prietenele mele și o poză din Thailanda, a cărei rame e dintr-un material ecologic care provine.. de la elefant. Pe ici pe colo mai am și suveniruri românești pe care ori le-am primit cadou, ori le-am cumpărat în călătoriile mele prin țară.

IMG_1715

Pe biroul, am un glob pământesc roz, cadou de la mama, pentru a-mi plănui atent următoarea plecare, iar lângă e o versiune roșie a statuii iubirii, ca peste tot să plec cu inima deschisă. Iar în partea dreapta a mesei, am un leagăn. Este strict decorativ, primit cadou și acesta și care dă o atmosferă ușor copilăreasă spațiului.

Piesa cea mai nouă și cea destinată relaxării sau oaspeților e canapeaua minimalistă, canapeaua Hover achiziționată de la Smart Interior Design, de pe site-ul smartinterior.ro, o alegere la care m-am gândit de câteva ori înainte s-o fac. Mi-era teamă tocmai de îmbinarea celor două stiluri, cel clasic al casei, cu cel modern al canapelei, însă, după consultări cu echipa Smart Interior Design și după amenajarea ei în birou, mi se pare că se potrivește perfect. Are design scandinav, o structură puternică, alături textură foarte confortabilă, deși la prima vedere poate părea delicată.

smartinterior.ro 1

Screen Shot 2018-12-11 at 00.04.54

smartinterior.ro 3

Pe siteul smartinterior.ro găsiți multe propuneri și soluții pentru birourile voastre, de la scaune simple, la canapele precum a mea sau mobilier de mai multe tipuri, mese sau corpuri de iluminat. Iar dacă vreți să testați canapeaua, vă primesc cu drag la un ceai la mine în birou. 🙂

 

In this article


Join the Conversation