fbpx

My beauty travel kit – ce duc cu mine în călătorii

3571 0
3571 0

Oficial, sezonul turistic în România a început, ceea ce înseamnă că m-am întors în București, că am trecut la treabă și se mai răresc călătoriile în străinătate, în favoarea activității în capitală și a plecărilor prin țară. Din noiembrie și până acum am tot bătut lumea în lung și-n lat, am trecut de la cald la rece de câteva ori în doar câteva ore, iar tenul meu n-a fost indiferent la aceste schimbări, însă a rezistat chiar bine. Azi mi-am pus în plan să vă prezint kit-ul meu de beauty adaptat vieții permanente cu valiza în spinare 🙂 

Printre produsele care se regăsesc cel mai des în poșeta mea – sau în trolerul de mână, după caz, remarc o constantă a produselor MAC. De prin vara lui 2012 am trecut exclusiv la fond de ten și anti-cearcăn, alături de mascara și eyeliner. Ba chiar în ultima vreme aș putea spune că “am descoperit America” cu eyelinerul care nu se întinde, nu se șterge, greu-de-dat-jos Liquidlast liner. Aplicat dimineața, stă fără excepție până seara târziu sau până ajung la destinație și rezistă la transfer, la schimbări de temperatură sau condiții meteo, este absolutul conceptului de waterproof și îl consider extrem de util mai ales pentru persoanele active și, mai ales, călătoare.

Dar ca să le iau pas cu pas, am să mă îndrept către crema de față pe care am început s-o folosesc de câteva luni, după ce am decis să fac o mică schimbare, căci ceea ce foloseam înainte nu m-a mai prea ajutat. Prea multe treceri de la cald la rece, de la aer natural la cel artificial se pot observa în primul rând pe ten, așa că aveam nevoie de un produs mai puternic în ceea ce privește hidratarea tenului. Și am ales Clinique moisture surge – 72hour auto-replenishing hydrator – și deja mi-am învățat lecția foarte bine: negreșit, hidratare dimineața, în fiecare zi, iar înaintea unui zbor lung, cum a fost cel de New York sau cel de Dubai, încă un start generos, să îmi protejeze pielea de aerul artificial uscat al avionului.

2A05D717-825E-40B7-A3A4-94EE3F3ED502

Mai folosesc de ceva vreme Strobe Creame Hydrant Lumineux pentru un touch de culoare, hidratare și efect iluminator, mai ales că activitatea de zi cu zi implică și oboseală accentuată de cele mai multe ori și care, evident, îmi doresc s-o maschez cât mai bine. Dar, atunci când treburile nu merg perfect, pasul decisiv – adică soluția salvatoare – este rujul roșu. Acesta mă scoate mereu din impas și mă face să redirecționez atenția către buze și ceea ce am de spus. Într-una din sesiunile de machiaj de la o televiziune la care am fost invitată, doamna care avea grijă să arăt bine în emisiune m-a felicitat pentru alegerea de a-mi pune în evidență buzele mari. A  zis așa: “Mă bucur din suflet când văd femei cu buze mari, pe care nu și le ascund, ci aleg să le evidențieze!”

 

33AE0B76-CB21-4CB6-A2CD-597FD1B839E7

Toate produsele pe care le folosesc sunt, de voie, de nevoie, travel size. Toate intră fie în poșetă, fie în bagajul de mână. Thank God for #travelsize!

Voi ce produse duceți cu voi în călătorii?

In this article


Join the Conversation