fbpx

Air France a sărbătorit 8 Martie în mod special: cu echipaj 100% feminin și flori pentru pasagere

2620 0
2620 0

Pe sfârșitul zilei de muncă și început de weekend, am aflat de felul special în care Air France a ales să marcheze ziua de 8 Martie și mi s-a părut foarte tare, așa că am vrut s-o dau mai departe către voi: zborul Paris – București a avut, în premieră, echipaj 100% feminin, iar la coborârea din avion, fiecare doamnă sau domnișoară a primit câte o floare. Cât de mișto e asta? 🙂 

Zborul Air France AF 1888 Paris – București a avut-o la manșă pe căpitanul Isabelle de Bove, căpitan al companiei aeriene pe aeronavele Airbus A320, iar alături de ea, întreg echipajul de bord a fost reprezentat de însoțitoare de bord pentru a sărbători ziua specială de 8 Martie, zi a femeilor din întreaga lume și pentru a sublinia implicarea Air France în sprijinirea drepturilor femeilor pe întreg mapamondul. Air France este una dintre puținele companii conduse de două femei, în funcțiile de Președinte a Consiliului de Administrație și o femeie – CEO.

Foto: Petru Ivu
Foto: Petru Ivu

Astfel de inițiative mi se par lăudabile, binevenite și chiar creative, mai ales că așa cum spuneam, la sosirea pe Otopeni, toate doamnele de pe zbor au primit flori. Un gest micuț, aș spune chiar simplu, dar care le-a făcut ziua mai bine pasagerelor, iar echipajul feminin e un statement de egalitate pe piața muncii.

Well done, Air France! Très bien!

 

In this article


Join the Conversation