fbpx

4 idei de cadouri-experiențe de Valentine’s Day

3457 0
3457 0

Ziua Îndrăgostiților nu e o zi la care țin în mod excepțional, dar sigur că îmi place ca într-o mica măsură să mă simt specială și să îl fac pe celălalt să se simtă la fel. Nu voi insista cu niciun clișeu în ceea ce privește această zi, fiecare din noi avem propriile convingeri și asa este cel mai bine, încă m-am gândit să vă aduc 4 recomandări de cadouri mai deosebite: experiențe pe care să le faceți împreună, mâine sau în oricare altă zi.

  • Masaj la 4 mâini – una dintre activitățile intime, de deconectare de la grijile de zi cu zi și de relaxare a minții și a trupului este masajul, un adevărat răsfăț, iar atunci când e pentru amândoi, creează o apropiere și o legătură și mai puternice în cuplu. O oră sau două care încep cu un ceai relaxant, masaj al picioarelor, apoi un masaj asiatic de relaxare și se poate încheia cu o baie în jacuzzi. Sună foarte bine, nu-i așa? Eu am fost de câteva ori la ThaiCo Spa (Piața Victoriei) și îl recomand cu drag.
  • Shooting range – experiență în doi la poligonul de tragere – dacă nu ați încercat asta încă, individual și/sau mai ales în doi, trebuie să o puneți pe listă sau chiar să fie un cadou. Experiența este una plină de adrenalină, de concentrare, de susținere a celuilalt în a avea rezultate cât mai exacte, dar și o ușoară competiție. Deconectare, aventură, distracție și ceva ce vă va rămâne în minte pentru mult timp. Poligon interior vă recomand cel din zona Valea Cascadelor sau unul exterior, când e vreme bună, la Joița, în jud. Giurgiu.
  • Gătit la doi – nu știu cât de des obișnuiți să gătiți sau cât de mult vă place, mie îmi place în mod special, așa că următoarea recomandare este un curs de gătit în doi. Fie că alegeți ceva exotic sau ceva european sau poate un curs de făcut desert, gătitul presupune atenție, lucru în echipă, completarea celuilalt și un scop comun: un rezultat cât mai delicios. Opțiuni sunt multe, de la Societe Gourmet, CulinaryOn și multe altele.
  • O sedință de călărie prin Pădurea Vlăsiei – în toamnă am descoperit, în apropiere de Potigrafu, jud. Prahova, o herghelie numită Robin Hood, unde există posibilitatea unei sedințe de călărie prin pădure, alături de instructor. Experiența este una încântătoare, departe de agitația Bucureștiului sau a DN-ului din apropiere, e o liniște frumoasă, o energie și un calm extroardinare, completate de aventura galopurilor.

Sper că v-am inspirat în alegerea unui cadou mai diferit, în a trăi în doi o experiență memorabilă! Să fie multă iubire!

In this article


Join the Conversation