fbpx

3 idei de Revelion – unde să spui “La mulți ani 2020!”

3641 0
3641 0

De câte ori mă gândesc la Revelion și la faptul că nu mai e mult și vine nou an, parcă o aud pe duamna Dăncilă cu al ei celebru 20-20. Eh.. trecând peste acest lucru, e bine să întâmpinăm Anul Nou cu seninătate și bucurie și mai ales, într-un loc deosebit. Așa că azi am 3 recomandări pentru voi: Revelion 2020. 

Poate primul gând e New York și foarte celebrul Times Square, însă nu, nu îl voi include în top, dintr-un simplu motiv: deși am locuit acolo, nu am fost prezentă acolo în niciun an, căci mi-a fost prea frig. Poate cândva, cumva, lucrurile vor sta altfel și voi bifa și acest moment special.

Pe de altă parte, Sărbătorile de iarnă din acest an și primirea noului an le voi petrece în Dubai, însă nici această destinație n-o voi include; sunt destul oferte de la agenții, care mai de care mai tentante. Eu mă concetrez pe altceva acum.

  1. Belgrad

Supriza începutului de primăvară a fost, clar, capitala Serbiei. Și deși am mers cu viteza legală până acolo, de teamă că ne arestează sârbii, orașul și-a meritat efortul și răbdarea. Mi-a plăcut vibe-ul, mi-a plăcut mâncarea, mi-au super plăcut prețurile și am auzit că party-urile sunt demențiale (am fost răcită bocnă, n-avem nicio șansă să și experimentez)! Anul nou pe un party boat, pe Dunăre, sună bine bine bine de tot!

2. Maroc

Unul dintre revelioanele mele a fost în Marrakech și apoi am plecat, pe 2 ianuarie, spre deșert. Spre adevăratul deșert, acela pe care îl căutăm atunci când alegem o destinație de acest gen: Sahara. Îmi amintesc o fază tare amuzantă din noaptea petrecută la cort, atunci când l-am întrebat pe un beduin berber cum i se zice în limba lui deșertului și mi-a spus simplu: sahara.

Fără îndoială, un loc de întâmpinat noul an, măcar o dată în viață, merită să fie acesta: în deșert, în liniște, sub cerul liber.

3. Tenerife

Primăvară eternă, vreme bună, în consecință, set-up-ul perfect pentru un revelion pe plajă. Fie zburați direct până acolo, fie combinați 2-3 zboruri low cost sau vă opriți câteva zile prin Spania, de încălzire și apoi o luați din loc din nou, destinație foarte bună mi se pare Tenerife. Are și party-uri, are și vreme bună, are plajă și multe activități, dacă mai sunteți în stare după Anul Nou.

Oricum ar fi, vă recomand să vă puneți pe căutat zboruri, făcut rezervări, plănuit totul, căci mai sunt exact două luni și vine peste noi 20-20!

Spor la treabă!

 

In this article


Join the Conversation