Special guest: Ana Maria Grigore – Tot ce trebuie să știm despre machiajul de călătorie

530 0
530 0

Mi-am propus ca măcar o dată pe lună să am un video dedicat unui invitat special, care să ne aducă informații, să ne dea tips&tricks, să ne facă viața mai ușoară atunci când călătorim, atfel încât experiența să fie una cât mai bună. Și am început cu un aspect foarte important: machiajul de călătorie, alături de MUA Ana Maria Grigore.

Cum comunitatea mea este formată preponderent din doamne și domnișoare, cu status sau aspirații de călătoare, am văzut necesară abordarea acestui subiect: cum ne machiem când călătorim? Ce produse avem nevoie, cum le transportăm, cum le folosim, cum le aplicăm și care sunt regulile de care să ținem cont ca machiajul să ne țină cât e ziua de lungă.

Eu, de exemplu, încerc pe cât posibil să nu am machiaj pe față atunci când am un zbor, fie el și de 1-2 ore și să mă asigur că pielea este foarte hidratată, iar când sunt într-o călătorie, folosesc puțin machiaj, așa că sfaturile Anei au fost mai mult decât binevenite și pentru mine cum sper că vor fi și pentru voi.

Pe wonderful&talented Ana o găsiți pe FB și pe Instagram 

In acest articol


Intra in conversatie: