O zi cu elefanții în Thailanda

1120 0
1120 0

Deși în timp ce scriu sunt în Dubai, editarea videoului m-a dus din nou cu gândul și cu sufletul în Thailanda și am retrăit bucuria de a fi petrecut niște zile minunate acolo. Despre una dintre ele vă povestesc pe scurt azi, ca să las imaginile să vorbească mai pe larg. Am petrecut o zi alături de elefanți și a fost o experiență de neuitat, long story short și am câteva detalii dacă vă gândiți s-o puneți pe lista voastră. 

Una dintre activitățile la care ne-am gândit – eu și prietena mea Mihaela – încă dinainte de a pleca în vacanță în Thailanda a fost o zi la un parc dedicat elefanților, acel gen de elephant sanctuary atât de popular în ultimii ani. Așa că odată ajunse în Chiang Mai, ne-am dus la agenția de turism de lângă hotelul nostru și am ales opțiunea de a merge la Happy Elephant Home.

Organizația care se numește așa, Happy Elephant Home, se dedică salvării și îngrijirii elefanților exploatați în trecut pentru activități turistice și nu desfășoară niciun fel de acțiuni care ar putea afecta, leza, deranja animalele. Ceea ce este pus la dispoziție vizitatorilor, care odată ajunși acolo devin voluntari, este simpla interacțiune cu animalul prin hrănire, plimbare sau scăldare. Eu sunt împotriva chinuirii animalelor și încerc, prin ceea ce fac, să respect animalul, mediul și pe toți cei care îmi ies în cale. Nu o dau în extreme, pur și simplu mă limitez la a respecta și a avea grijă să mă comport cât mai bine, mai responsabil și mai civilizat pe unde merg. Dar acest subiect e pentru altă postare, să ne întoarcem la elefanți. 🙂

Am petrecut o zi superbă! Vă recomand și vouă să o aveți în minte când veți ajunge în zonă, prețurile încep de la 1800 de Bahts și includ absolut tot: transport cu preluare de la hotel, ghid, haine pentru timpul petrecut în natură cu elefanții, mâncare pentru elefanți și un prânz delicios thailandez, pe care ți-l prepari singur.

Acum, vizionare plăcută la video și sper să vă înveselească la fel de mult cum a făcut-o cu mine!

In acest articol


Intra in conversatie: