#lunaIubirii la Bucuresti Mall

Barcelona – călătorie cu dragoste și un citybreak pentru 2 cadou

5856 1
5856 1

Barcelona are un farmec aparte, oricare ar fi ocazia unei vizite acolo, dar parcă o călătorie alături de persoana iubită în capitala regiunii Catalunia e și mai specială. Fără îndoială că orașul e printre preferatele mele din Europa și de el mă leagă momente speciale, așa că am făcut o listă de recomandări pentru un citybreak romantic acolo. Mai mult, vă zic și cum puteți câștiga o călătorie acolo alături de persoana iubită. 

Am fost în Barcelona de multe ori până acum, cel mai recent acum un an, atunci când am avut parte de un sfârșit de săptămână foarte frumos și foarte romantic. Barcelona îmi place în orice moment al anului și oricare ar fi motivul pentru care merg acolo, fie că e cu treabă, la distracție cu prietenele mele, cu mama în vacanță sau cu persoana iubită; orașul are de toate, e într-un freamăt continuu, apar atracții noi, restaurante noi, idei noi de petrecere a timpului liber, iar marea e întotdeauna un motiv în plus. Plaja și portul sunt printre locurile în care îmi place să mă pierd, să ascult valurile, să mă bucur de soare. Barcelona are temperaturi blânde primăvara și toamna, bune de explorat în doi orașul, iar vara e menită distracțiilor pe plaja sau la barurile de pe Las Ramblas. Așa că, dacă planuiți un citybreak romantic la Barcelona sau chiar un sejur, eu vă recomand să nu ratați:

  • o cină cu fructe de mare sau paella în port sau poate niște tapas în centrul orașului, la Boqueria sau într-unul din multele localuri de pe Las Ramblas, alături de un pahar de vin, sangria sau cava (vinul spumant local)

ralu calatoreste barcelona

  • o vizită la Parc Guell, Pedrera și Casa Batlo făcută pe îndelete, pentru a cunoaște mai îndeaproape capodoperele marelui artist catalan. Desigur, și Sagrada Familia este de neratat, îmbinând arta, arhitectura și spiritualitatea într-un totunitar emblematic barcelonez

ralu calatoreste parc guell

  • o degustare de vin în Montserrat, ocazie bună de admirat priveliștile de poveste din zona muntoasă, unde se află și mănăstirea cu același nume. Turul ghidat și vinul, alături de o cină light pot constitui un plan ideal pentru o zi sau o jumătate de zi și fiind în afara orașului, se asigură transport de la hotel. Mai multe detalii găsiți pe Castleexperience.
  • o abordare nouă în a vedea Barcelona cu alți ochi: navigare pe Marea Mediterană, cu plecare din Port Vellm cu yacht privat sau loc într-un yacht mai mare – și aceasta poate fi o experiență romantică de neuitat, mai ales dacă  se întâmplă în perioada apusului de soare. Dacă vă surâde, găsiți detalii aici.

sailing in Barcelona

În altă ordine de idei, dacă v-am dat sugestii de călătorie romantică, mă simt datoare să vă spun și cum puteți ajunge acolo: toată luna februarie a fost la București Mall #LunaIubirii, iar premiile puse la bătaie au fost citybreak-uri pentru două persoane în orașe de poveste. Acum i-a venit rândul și Barcelonei: procedeul este simplu: până la sfârșitul lunii, adică până la finalul zilei de 28 vă mai puteți înscrie în concurs, cumpărând produse din mall de minim 50 de lei, suma care trebuie să se regăsească pe un bon fiscal. Seria bonului trebuie completată pe un talon de concurs, alături de date personale, talon ce trebuie introdus în urna de la infodesk-ul de la parter.

Premiul, așa cum am mai menționat, este un citybreak pentru două persoane la Barcelona, iar extragerea câștigătoarea sau câștigătorului va avea loc joi, pe 1 martie, de la 18:30, în cadrul unui workshop de călătorii pe care îl voi susține și la care vă aștept cu drag să participați. Avem o limită de participanți, iar dacă vă doriți să participați, trimiteți-mi un mesaj privat pe Facebook Ralu Călătorește.

Vă urez spor la shopping și să nu uitați să vă înscrieți în concurs! Ne vedem joi la workshop!

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Matei I. Gabriela

    Pentru ca ne vorbești asade frumos de Barcelona un oras superb care merita vazut cu adevaat, colindat pas cu pas, admirat, savurat și fiindcă în viața ăsta nu am reușit niciodată sa ieșim din tara, nu am mers niciodată cu avionul nu, nu am respirat al aer decât cel romanesc, din tot sufletul ne-am dori sa câștigăm acest concurs.