TravelooPhoto – travel social media creata in Romania

3170 0
3170 0

Buna dimineata! Va scriu inainte de inceputul conferintei Digital Travel 2017, chiar intre 3 destinatii pe care mi-am dorit sa le vad si sa le revad – cea mai recenta vizitata este Nisa si Coasta de Azur, iar incepand de asta-seara si pana la mijlocul saptamanii viitoare voi fi in Elvetia, ca mai apoi sa vin acasa, sa schimb bagajul si sa fug in Amalfi, pentru un weekend prelungit de relaxare. Ce au in comun aceste trei destinatii si ce ma face pe mine, in primul si in primul rand sa imi aleg cate o destinatie noua de calatorie? Pozele celor care deja au fost acolo! Despre puterea imaginilor si despre un loc special pentru pozele din destinatiile de vacanta si calatorii proaspat lansat: TravelooPhoto va povestesc mai jos.

Partea cea mai importanta a acestui articol – noua retea sociala specializata pe travel este creata in Romania, de un roman care, cred eu, s-a gandit la o platforma nisata pe fotografiile de calatorie pentru calatorii care doresc sa caute inspiratie pentru urmatoarele lor destinatii – chiar sa inceapa de la 0 si sa caute destinatia cea mai „atragatoare” sau sa se documenteze dupa ce si-au ales locul in care isi doresc sa ajunga. Inspiratia vizuala este parte importanta a deciziei de calatorie, asta va spun din experienta propriu. Si mai mult, daca un oras sau o anumita zona au o priveliste anume sau sunt foarte fotogenice, eu imi doresc sa ajung acolo, neaparat! Imi place sa ma inspir de la altii, dar evident, sa aduc su

Platforma este curata si prietenoasa vizual, principiul este simplu: utilizatorii incarca galerii cu o tara sau un oras anume, care mai apoi vor aparea in cautarile altor utilizatori, curiosi sau in cautare de inspiratie. Pozele incarcate in galerii sunt acelea pe care fiecare dintre noi le considera cele mai misto, cele mai frumoase amintiri, cele mai bune pentru a surprinde atmosfera de vacanta, bucuria unui peisaj nou a celui mai frumos apus. Si eu pregatesc o prima galerie cu pozele pe care le-am facut pe Coasta de Azur, dar mai ales cu ceea ce voi descopri in Elvetia si Amalfi. Abia astept!

Vestea buna pentru voi, pentru a va incuraja sa spargeti gheata si sa va creati galeriile locurilor care v-au ramas in suflet, este ca TravelooPhoto oferta doua vouchere in valoare de cate 50 de euro la bilete de avion Wizz Air, printr-un concurs organizat pana 31 octombrie. Mecanismul este simplu: va faceti cont aici, creati cel putin 3 galerii de cate minimum 10 poze si astfel va inscrieti automat in concurs. Extragerea va avea loc pe 3 noiembrie, dar eu va doresc de pe acum multa bafta.

traveloophoto2

Si sa nu uit. in curand va fi disponibila si aplicatia mobila de iOS si Android, pentru o accesare si mai usoara a galeriilor, dar si o incarcare cat mai simpla a fotografiilor voastre.

Ne vedem pe TravelooPhoto!

In acest articol


Intra in conversatie: