IMG_0096

Călătorii de grup – plec în Portugalia cu cel mai drag grup

3958 0
3958 0

Voi cu cine călătoriți? Sau cu cine v-ar plăcea sa călătoriți? Întreb asta pentru ca sunt sigura ca dincolo de persoana iubita, pe următoarele locuri se situează prietenii si familie. Sunt sigura penttu ca si mie mi se intampla si o spun foarte sincer, mi-ar plăcea sa am timp suficient sa călătoresc cu toți prietenii pe care îmi doresc sa ii am alături in locuri mișto, in vacante sau aventuri.

Peste 3 săptămâni plec in Portugalia, deocamdată Lisabona si Porto, dar sunt sigura ca lista se va mari si vom vizita mai multe locuri, căci călătoria va fi una destul de lunga: o săptămâna întreaga. Ce însemna asta? Cele mai multe pasteis de nata pe cap (si pe suflet!) de calator posibile. Abia aștept!

Merg in Portugalia cu zbor direct de la Blue Air (București – Lisabona) si voi călători alături de mama, care deja poate fi declarată partenera mea preferata de plimbări prin lume, si doua prietene foarte apropiate: Mihaela, prietena mea din clasa a cincea si Mimi, prietena mea din liceu. Una vine de la Cluj, doua suntem din București si mama din Germania.

Ne-am hotărât sa mergem împreuna, n-am fost 100% sigure de la început, așa ca întreaga construcție a călătoriei n-a fost tocmai ușoară. De obicei, fie ca e vorba de prieteni sau de membri ai familie, se intampla ca întreg grupul sa își manifeste dorința de a călători împreuna, dar mai greu cu aplicarea; ba unul nu si-a făcut rezevare in același timp, ba nu ii place locul, ba șeful nu i-a semnat cererea de concediu si uite asa, planificarea unei vacante împreuna poate fi un rollercoaster. Va suna cunoscut?

Tocmai de aceea, Blue Air a venit cu o soluție foarte buna, in ajutorul celor care încă nu sunt hotărați, dar parca vor sa se alăture grupului, însă mai au nevoie de cateva zile de confirmare: bilete de avion de grup. Acesta opțiune presupune posibilitatea achiziționării unor bilete de avion de grup, care beneficiază de același tarif pentru toți membri grupuri, bagaj de cala gratuit sau preselectarea locului in avion si, foarte important, plata integrala sau eșalonată. De asemenea, exista flexibilitate in ceea ce privește redimensionarea grupului, iar numele se pot comunica pana cu maxim 5 zile înainte de călătorie. Suna bine, nu-i așa?

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Blue Air, secțiunea grupuri, unde puteți solicita oferte pentru destinatiile pe care le aveți in minte, voi si prietenii voștri. Mie îmi pare rau ca n-am prins oferta asta, dar o iau in considerare pentru viitor, ca tot am vreo 3 grupuri diferite de prietene care vor sa călătorim împreuna.

In acest articol


Intra in conversatie: