Chips-and-Tricks_Event-Photo

Chips&Tricks for Travel – sfaturi de calatorie pentru toamna si iarna

1012 0
1012 0

Vara mai are, oficial, doar cateva zile in care sa ne rasfete si apoi urmeaza toamna si sezonul rece, perioade bune si acestea pentru calatorii, fie ca vorbim de un city break sau o vacanta de Sarbatori. Va invit sa vorbim despre cum facem planul de travel pentru ceea ce a mai ramas din 2017, dar si pe inceput de 2018, alaturi de Lay’s, intr-un eveniment parte a campaniei #CulturaZambeste

Nu stiu cum sunteti voi, dar la mine sfarsitul verii calendaristice nu inseamna neaparat sfarsitul verii, ci un prilej bun de calatorie catre zone mai sudice ale Europei sau chiar ale lumii, acolo unde vara continua sau unde nu se termina niciodata. Deja am cateva planuri facute de care sunt foarte incantata si multe idei pe care abia astept sa vi le impartasesc si voua.

De la inceputul verii, Lay’s desfasoara o campanie mare si foarte cool, #CulturaZambeste, o initiativa inedita menita sa aduca mai aproape cultura – in diverse foarte ale sale – de tineri. Proiectul este o calatorie culturala care faciliteaza intalnirea dintre formele de expresie artistica si publicul tanar. E vorba de proiecte, artisti, evenimente si multe altele, sustinute de brand pentru a oferi sansa de a face cultura din Romania cat mai accesibila tuturor.

Pe site-ul www.culturazambeste.ro daca intrati, puteti castiga bilete la diverse evenimente culturale, iar in 4 mari orase din Romania, respectiv Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara puteti descoperiti 4 insule urbane, personalizate fiecarei comunitati in parte, care incurajeaza comunicarea si interactiunea dintre tineri.Prin platforma #CulturaZambeste sunt sustinute si promovate peste 26 de initiative in intreaga tara, din domenii diverse: teatru, dans, patrimoniu, arte vizuale, poezie, literature, etnografie, restaurare si arhitectura. Prin arta, intalniri, activitati, explorare, Lay’s isi propune sa aduca zambestul pe chipurile celor ce participa.

Si tot pentru a aduce zambete, interactiune si exprimarea unei pasiuni comune – calatoriile – particip si eu si va invit sa ne vedem saptamana viitoare si sa va vorbesc despre cum sa facem planul cel mai bun pentru calatoriile ce urmeaza, dar si sa imi impartasiti din experienta si lista de viitoare calatorii ale voastre.

Evenimentul l-am denumit “Chips&Tricks for travel” si imi propun sa va prezint cele mai interesante destinatii de calatorie pentru lunile urmatoare, sa va sfatuiesc cum si cand sa va faceti rezervari, ce trebuie sa tineti cont de fiecare data, dar si multe alte tips&trick pentru ca fiecare plecare sa fie una cu adevarat memorabila. Toate, pe testate!

“Chips&Tricks for travel” are loc pe 30 august, de la 19:00, la Spatiul Lay’s din Bucuresti (Splaiul Unirii nr. 160, La Firul Ierbii) creat special pentru astfel de intalniri.

Pentru inscrieri, dati-mi un mail pe ralumur@gmail.com si abia astept sa ne vedem!

In acest articol


Intra in conversatie: