face of romania raluca muresan dragost asaftei

Si eu sunt #FaceofRomania

1761 0
1761 0

Dragos Asaftei, unul dintre cei mai talentati fotografi pe care ii cunosc si unul dintre cei mai muncitori oameni,  m-a luat la poze pentru proiectul Face of Romania, campania Huawei, o initiativa de amploare care porneste de la portretele romanilor demni de admiratie si isi propune sa contribuie la schimbarea perceptiei asupra tarii noastre la nivel international. Se pare ca si eu sunt unul dintre acei romani si tare frumos a scris de mine. 

Blogger de travel, Raluca e omul care călătorește în continuu. Dar partea cea mai interesantă e că pe lângă plecările în străinătate, Raluca Mureșan e foarte atentă în promovarea României. Nu de puține ori e ghid în țară pentru turiștii străini veniți să descopere frumusețile locului.
Îi place România și povestește cu drag despre ea ori de cât ori are ocazia.

Ma simt onorata de asa cuvinte si ma bucur ca acest demers are ca finalitate schimbarea perceptiei asupra tarii noastre la nivel international. Multi oameni frumosi au fost fotografiati de Dragos, dar si de alti fotografi parte ai proiectului. Dar hai sa va spun mai multe despre proiect.

  • Etapa 1 – utilizatorii care au vizitat website-ul www.faceofromania.com au gasit acolo galeriile foto a 10 fotografi, care includ sute de portrete ale unor romani care merita admiratia tuturor, curand va aparea si al meu 🙂 
  • Etapa 2 – utilizatorii au avut la dispozitie o luna pentru a incarca o fotografie de tip portret, a unei persoane pe care o admira sau care ii inspira. Pentru fiecare portret incarcat, s-au adaugat 10 mile, pe site fiind disponibil un Counter real-time, care monitorizeaza aceste mile. Toate milele stranse astfel vor fi folosite pentru a oferi bilete de avion strainilor care vor sa viziteze Romania;
  • Etapa 3, si cea care are loc in momentul de fata, este dedicata persoanelor din afara tarii – se doreste oferirea catre straini a sansei sa ne viziteze tara si sa povesteasca mai departe ca Romania are o alta fata, mult mai frumoasa decat cea prezentata adesea la nivel international.  Asa ca persoanele din afara tarii care vor completa un quiz de cultura generala despre tara noastra pe  http://faceofromania.com/quiz.php pot avea sansa de a castiga bilete de avion pentru a veni sa vizitele Romania.

Daca aveti prieteni straini carora sa le faceti cunostinta cu the #FaceofRomania sau care au cunostinte de cultura generala pentru a completa cu succes quiz-ul, dati sfoara in lume.

Va mai arat inca o poza facuta de Dragos, caci nu ma pot hotari care imi place mai mult.

face of romania 2 raluca muresan dragos asaftei

In acest articol


Intra in conversatie: