Cappadocia in balon – cea mai wow experienta

2870 1
2870 1

Avertisment: urmatoarele randuri ale articolului contin fascinatia experientei zborului cu balonul in ireala Cappadocia. Poate fi contagios!

In zilele weekendului dinaintea 1 Mai-ului am fost, alaturi de un grup super misto, in Cappadocia, intr-o excursia organizata alaturi de Explore Travel. Am avut 4 zile pline de vizite, un ghid extraordinar, descoperirea unui „taram nepamantean”, asa cum imi place sa descriu zona pe care am vazut-o si care m-a uimit si niste oameni foarte misto. Despre programul pe care l-am avut, recomandari de atractii, tips&tricks si mai multe detalii, in articolul urmator. Acum, ma concentrez pe minunatia experientei zborului cu balonul cu aer cald.

Din 4 zile (adica 3 dimineti) petrecute acolo, zborul a fost programat pentru ziua a treia, respectiv dimineata a doua. Chiar si acest detaliu s-a avut in vedere, deoarece prima dimineata (a doua zi, adica) ar fi fost obositoare, tinand cont ca plecarea de la Bucuresti a presupus o trezire „cu noaptea in cap” si zborul, de asemenea, necesita trezire matinala. Asa ca a doua dimineata a fost perfect, chiar ziua de 1 mai n-a fost una cu vreme buna si s-a decis sa nu se zboare. Oricum, cei care se ocupa de organizare au intotdeauna solutii de back-up.

Trezirea a fost una matinala, dupa cum am zis, adica la 4. La 4:30 am fost gata de plecare, a venit microbuzul sa ne ia si ne-a dus intr-o sala de asteptare unde s-a servit o cafea si o gustare, iar de acolo fiecare grup a fost anuntat cand urmeaza plecarea catre zona baloanelor.

Totul a decurs foarte bine si simplu, la 6 dimineata eram deja in balon, plini de entuziasm precum niste copilasi si gata sa experiementam ceva unic: zborul cu balonul in asemenea zona. Si a fost wow!

Detalii despre zborul efectiv nu am prea multe, imaginile din video „vorbesc” mai clar. Asa ca va invit sa press play si sa va bucurati de ele. Alte detalii ar fi cam asa: s-a zburat 1 ora care a trecut lent, rasaritul a fost extrardinar, iar coborarea a fost usoara si haioasa. Iar  la sfarsit, am sarbatorit cu sampanie.

Recomand sa treceti pe lista voastra „de facut o data in viata”. Este ireal de frumos!

 

#RaluinBalon #Calatorestecumine

Si apropo, Explore Travel mai organizeaza o plecare de Rusalii. Scrieti-mi pe email daca sunteti interesati: ralumur@gmail.com

In acest articol


Intra in conversatie: