Merg la Hotpod Yoga si imi place!

1912 0
1912 0

Din noiembrie, am inceput sa merg la hot yoga, la studioul din cladirea Universul. Yaaay! Am aflat despre HotPod Yoga imediat dupa ce s-au lansat, insa n-am gasit motivatia right away ca sa ma inscriu, asa ca am asteptat momentul potrivit. Iar acesta a venit in toamna, dupa ce am facut un tur privat cu Nick, unul din creatorii conceptului de hot yoga si fondatorul HotPod Yoga. 

Turul de Bucuresti alaturi de Nick a fost unul mai deosebit, dincolo de istorie, atractii turistice si conditii actuale, amandoi am vorbit mult despre pasiunile noastre: calatoriile pentru mine, yoga pentru Nick. Si astfel, a sadit in mine dorinta de a incerca macar o data aceasta practica. Si bine am facut! 🙂

Hotpod yoga inseamna yoga la 37 de grade, intr-un cort incalzit, in mansard cladirii Universul. Mai inseamna si 3 prietene care au descoperit conceptul la Londra si l-am adus in francize si la Bucuresti, pentru ca si alti pasionati de yoga sa se poata bucura, dar si pentru cei incepatori, dar foarte curiosi, asa cum am fost si eu in urma cu cateva luni. Hot Yoga a devenit momentul de relaxare dupa o zi lunga, cu multa treaba. Incerc sa merg la yoga de 3 sau 4 ori pe saptamana, cand sunt in Bucuresti, evident. Iar beneficiile sunt nenumarate.

Play video sa vedeti mai multe! 🙂

In acest articol


Intra in conversatie: