arta de a calatori

Arta de a Calatori – A doua editie „Ralu’s Book&Travel Club”

1901 0
1901 0

Aseara, 22 Februarie, am organizat a doua ediție „Ralu’s Book&Travel Club”, putin diferit de acesta data. Prima oara a fost o intalnire de test, am vorbit despre carti si planuri de calatorie, despre cartea lui Alain de Botton „Arta de a calatori”, ne-am amuzat atat de exemplele din carte si felul in care aceasta este scrisa, dar si de intamplarile haioase sau rusinoase prin care am trecut fiecare dintre noi, in calatoriile noastre, dar si cum ne setam asteptarile unei noi plecari. Am discutat, pe scurt spus, despre felul in care intelege fiecare din noi arta de a calatori. 

Evenimentul a fost organizat si de aceasta data la Caffe Ritazza, in Plaza Romania si face parte din seria #plazaevents. Am adus laolalata 9 fete dragute si care si-au descoperit multe lucruri in comun, care au avut parte de un networking activ, au schimbat contacte, si-au impartasit pasiuni si amintiri de calatori, s-a zambit mult, s-a ras si s-au dat pe ici pe colo și sfaturi, mai ales de calatorie.

Am inceput clubul cu cateva cuvinte de bun venit, iar apoi le-am invitat si incurajat pe fiecare sa se prezinte, sa spuna cate ceva despre ea, sa ne vorbeasca de job, pasiuni si ceea ce o face sa se bucure, in general. Asa descoperit ca 3 dintre ele sunt in zodia Berbecului, de parca s-ar fi vorbit sa faca un mic grup. 🙂 Pe sfarsitul intalnirii, deja se facusera cateva planuri de colaborare intre ele si asta m-a bucurat foarte mult.

Nu am planuit sa invit sau sa primesc doar fete, nu aveam in minte un club de carte si calatorii destinat femeilor, pur si simplu asa s-a nimenit. Judecand dupa zambetele largi de pe fetele lor, dupa povestile impartasite, dupa felul in care 3 ore au trecut pe nerasuflate, indraznesc sa spun ca evenimentul a fost un succes. Eu m-am simtit extraordinar! Si asa au spus si fetele.

Cartea a fost citita de majoritatea fetelor, discutia despre ea cat de poate de interactiva, cu insertii de experiente personale si opinii care mai de care mai interesante. Daca inca nu ati citit-o, v-o recomand cu drag!

Le multumesc celor de la Plaza Romania pentru ospitalitate si sprijin, celor de la Caffe Ritazza pentru serviciul perfect si cele mai delicioase sandwich-uri, cafea minunata si atmosfera prietenoasa si fetelor care au petrecut o seara speciala alaturi de mine!

Ne vedem in martie!

In acest articol


Intra in conversatie: