Viata este o petrecere …la Napoli

2411 0
2411 0

Se spune ca fiecare amintire pe care o avem e legata direct de ceea ce am simtit in momentul il care am trait ceea ce acum ne amintim. Nu ne vom aminti decat vag ceea ce s-a intamplat, insa vom stii si vom retrai ceea ce am simtit. In aceasta idee, as putea sa va spun ce am facut in Napoli, in cadrul city breakului Blue Air de acolo si sigur ca o voi face, insa azi vreau sa va spun si sa va arat cum m-am simtit. M-am simtit feminina, frumoasa, relaxata. M-am bucurat de soare, de vreme buna, de un loc minunat si mine insami. 

Inainte sa plec la Napoli, am trecut pe la studioul Laurei Hincu pentru a-mi completa bagajul cu cateva piese din matase, cu un touch desavarsit de feminitate. Despre matase se pot spune multe lucruri, multa istorie, povesti, legi care o interziceau sau personalitati care o considerau prea provocatoare. Dar cand vine vorba despre a te simti bine, a fi feminine, a te misca in voie, a avea o stare de bine, a calatori usor si elegant, matasea este materialul ideal.

Laura Hincu tocmai a lansat o colectie speciala de party pe care v-o recomand s-o descoperiti si s-o aveti in minte pentru urmatoarea petrece la care veti vrea sa intorceti capete si sa fiti o aparitie de neuitat. O gasiti aici: shop.laurahincu.ro 

screen-shot-2016-10-19-at-12-48-44

screen-shot-2016-10-19-at-12-48-54

screen-shot-2016-10-19-at-12-49-07

In acest articol


Intra in conversatie: