FC Barcelona iti exemplifica masurile de siguranta la Qatar Airways

2219 0
2219 0

Currently typing from Bali…

De aproape o saptamana sunt in Asia si experimentez fel de fel de noi lucruri, de la companii aeriene si pana la spa, atractii turistice, mancare si obiceiuri ale oamenilor. E o calatorie cu multe prime dati pentru mine. Una dintre ele este zborul cu Qatar Airways, o dorinta pe care o aveam de multa vreme. Am auzit atat de multe despre companiile aeriene din Golf (Qatar, Etihad, Emirates) si despre calitatea serviciilor la bord, incat am fost curioasa si, mai apoi plina de entuziasm. Calatoria mea catre Asia a fost prin Doha si am multe sa va povestesc despre ce are diferit Qatar, intr-o postare viitoare.

Acum vreau sa ma opresc la modul inedit si de-a dreptul special de a prezenta masurile de siguranta ce trebuie respectate la bordul aeronavelor Qatar, prin participarea jucatorilor de la FC Barcelona. Doar prezentare video, din pacate :).

Cu totii calatorim cu avionul si aproape stim pe de rost informatiile ce ne sunt prezentate inaintea decolarii fiecarei aeronave: scaunele ridicate, paravanele geamurilor deschise, masutele in pozitie inchisa, stim cum sa cuplam si sa decuplam centurile de siguranta si de unde luam vestele de salvare sau cum cad mastile de oxigen in cazul putin probabil al unei depresurizari. Acestea sunt informatii foarte utile oferite la inceputul curselor, dar as spune putin plictisioare. Este momentul in care fie mi se face somn, fie analizez machiajul si coafura insotitoarei de zbor. Yep..

Ei bine, la decolarea zborurlui Bucuresti – Doha am fost placut surprinsa de videoul ce s-a derulat pe ecrane si modul atat de inedit, creativ si haios de prezentare a informatiilor: Piqué, Neymar Jr, Messi, Mascherano si altii exemplifica ceea ce si tu, pasager al zborului Qatar, trebuie sa faci! Dati play la video, va va placea!

Felicitari, Qatar, pentru idee: e modalitatea perfecta de a-i face pe oameni sa se relaxeze, sa zambeasca, sa fie atenti si sa retina informatiile transmise.

In acest articol


Intra in conversatie: