Destinatii ideale pentru shopping

4259 1
4259 1

Prima oprire de cum am ajung la Atena a fost McArthurGlen Designers Outlet, lantul meu preferat de magazine outlet din Europa, acolo unde imi place sa merg la shopping de cate ori am ocazia si ajung in cate un oras care este printre cele „norocoase”. 

Primul vizitat de mine si, din punctul meu de vedere, cel mai diversificat si mai plin de optiuni este cel de langa Viena, din Parndorf, apoi am fost in Frankfurt (de fapt langa Frankfurt, la aproximativ 100 km) si la cel din Seravalle, de langa Milano. Aveti aici lista intreaga de centre outlet din Europa, cu indicatii pentru a ajunge la locurile in care se afla, detalii despre magazine si oferte.

O alta optiune atunci cand calatoresc este Primark. Acest magazin are absolut tot ce-ti doresti, la preturi foarte mici, iar uneori chiar poti gasi lucruri interesante, atat vestimentar, cat si unele utile pentru casa sau baie. Cadouri de Craciun haioase obisnuiesc sa cumpar de aici.

Alt outlet de luat in considerare, daca ajungeti in UK sau sunteti prin Germania, Austria, Irlanda, Olanda sau Polonia este TK MAXX. Eu n-am cumparat de la ei in Europa, insa in State sunt mari si au marfe foarte diversa, de la high end brands si pana la mass market, foarte accisibili si bine organizati. Cel mai celebru din New York este cel de pe Wall Street, de unde mulew business ladies isi fac cumparaturile, evident, cat mai incognito. Dar cand gasesti Manolo Blahnik la 200$, parca merita, nu-i asa? Tot in zona Wall Street/Broadway este si Century 21, pe aceeasi idee de outlet.

Cam atat pentru moment si pentru Europa, daca aveti completari, le astept cu mare drag.

Spor la shopping si vacanta frumoasa!

In acest articol


Intra in conversatie: