F64

Am participat la primul meu workshop ever!

1376 0
1376 0

Aseara, 14 iunie, am participat pentru prima oara la un workshop de fotografie organizat de F64 si pot spune ca a fost o experienta interesanta. Nu mi-am propus niciodata sa cercetez misterele fotografiei, m-am multumit sa fac poze simplu, dupa ochi, insa atunci cand am primit invitatia de a participa la un „Ghid de conversatie vizuala”, am zis „De ce nu?!”, mai ales ca acest workshop includea si fotografia de travel.

A fost interesant si cam greu ceea ce s-a prezentat, dar cel putin la nivel de informatie am asimilat termeni precum „diafragma”, „timp de expunere” sau „ISO”.

Nu am simtit vreo dorinta inflacarata de a afla mai multe, ii las pe specialisti sa faca ceea ce stiu ei mai bine si ceea ce fac cu mult talent si cunostinte, eu imi vad de video mai departe 🙂 insa felicit initiativa F64 si le multumesc pentru invitatie.

Voua va mai spun si ca aveti sansa sa castigati un voucher de vacanta de 1000 euro, dar si produse care sa va transforme, din fotograf visator, in calator. Mai multe detalii aveti aici: http://www.f64.ro/f64-all-inclusive.

Si daca sunteti interesati de cursuri de fotografie, have a look aici: http://www.f64.ro/cursuri-foto-seminarii-foto.html

 

In acest articol


Intra in conversatie: