Cu totii vrem harti razuibile!

4651 0
4651 0

Pe Facebook ati putut afla despre cadoul tare simpatic facut de cei de la Mindblower.ro, o harta razuibila care sa ma faca sa ma bucur de „performantele” mele de calatoare si sa ma motiveze sa calatoresc si sa razuiesc cat mai des. Cadoul a venit chiar inaintea plecarii in Italia si m-am bucurat sa mai adaug inca o destinatie pe harta colorata, pe care acum o vad zilnic. 

Acest tip de cadou, fie ca il primiti sau il dati, e unul binevenit. Nu imi dau seama de ce, insa in ultima vreme vorbesc doar de cadouri, nu-i asa? 🙂 Ei bine, calator sau nu, cred ca aceasta harta n-ar trebui sa lipseasca.

Dincolo de astfel de harti, imi amintesc ca am fost in vizita la o cunostinta care avea in living un sticker de perete cu harta lumii, peste care pusese pin-uri, acolo unde calatorise si m-a impresionat, am ramas cu ideea „si-eu-vreau!”. Sau la Little Bucharest Hostel, la receptie, harta lumii pictata pe perete era „panoul de onoare” la care se pozau toti cei care ajungeau acolo. Sigur ca n-am ratat ocazia nici eu. Astfel am ajuns la concluzia ca ne place sa vizualizam „lista” locurilor in care am fost, ne simtit bine atunci cand avem o vedere, per ansamblu, a placerii de calatori.

Daca va place harta, o gasiti aici. Iar aici gasiti povestea celor doi „responsabili cu cadourile” care au pus la punct un plan de business – un shop online de cadouri care iti iau mintile, tocmai pentru ca se priceau bine la alege lucruri haioase pentru cei dragi. Mergeti pe mana lor, stiu ce fac!

In acest articol


Intra in conversatie: