Vizita de o zi la Sighisoara – activitate corporate

1484 0
1484 0

In weekend am dat o fuga pana la Sighisoara, din motive de serviciu, pentru ca am avut un grup corporate acolo, caruia i-am organizat un tur de cetate, cu primire oficiala de catre tobosarul cetatii, cu plimbare pana la Biserica din Deal pe scara din lemn si cu un moment foarte bine primit, o degustare de tuica transilvaneana. Membrii grupului meu s-au delectat cu tuica de mere, pere si prune si un delicios lichior din fructe de padure.

Eu am fost imbracata in domnita medievala si trebuie sa recunosc, a fost prima oara cand am fost imbracata asa. Cumva, am simtit ca mi-am implinit destinul, caci numele Raluca l-am primit de la parintii mei, inspirati fiind de domnita Ralu.

Va spuneam ca am fost primiti de tobosarul cetatii si acesta a vorbit in mai multe limbi, caci, spune el, asa era obiceiul vremurilor, iar momentul special a fost o lupta intre cavaleri medievali, care ne-a tinut curiosi si cu sufletul la gura pe toti.

Aces gen de activitati mi se par foarte bune si interesante, mai ales pentru activitati corporate, ca incetive-uri sau team-building-uri si imbina si putina cultura, istorie, traditie locala, divertisment si, ca in aces caz, niste tuica.

Pentru orice informatii si recomandari, pe mine ma gasiti pe triptoromania.net sau aici 🙂

In acest articol


Intra in conversatie: