#DrumulCetatilor by Bitdefender – pe unde am umblat

1181 0
1181 0

Pentru 3 zile, am luat drumul cetatilor si daca va intrebati care e legatura intre cetati de aparare, biserici fortificate si Bitdefender, acestea au 2 mari lucruri in comun: toate acestea au fost construite pe teritoriul romanesc, iar rolul defensiv este ceea ce le caracterizeaza. Pe timpuri medievale, cetatile ne aparau de invadatori, iar in prezent Bitdefender ofera securitate informatica impotriva celor mai aprigi invadatori online.

In plimbarea noastra, in prima zi, am trecut pe la Cetatea Rasnov si Cetatea Fagaras, la Cincu si Cincisor si ne-am oprit la Palatul Brukenthal de la Avrig.

Pentru ziua a doua, programul a stat cam asa: vizita la Cisnadie, la biserica fortificata din centrul orasului, apoi Cisnadioara, Slimnic si Valea Viilor. Ultima oprire pentru ziua a doua a fost Biertan, acolo unde am admirat inca o data usa cu 19 incuietori.

Cea de-a treia zi a bifat Sighisoara, Saschiz, Viscri si Prejmer, iar mai apoi ne-am intors acasa. In acest drum al cetatilor, am vizitat locuri in care nu apucasem sa ajung inca, am aflat foarte multe informatii de la Cristi, ghidul nostru genial si am ajuns la rang de vornic in aplictia facuta de Bitdefender. Va recomand si voua sa va descarcati aplicatia, sa va informati asupra locurilor istorice din apropierea voastra, sa le vizitati si sa dati si voi check-in-uri cat mai multe, pentru ca astfel veti putea castiga licente Bitdefender. Dar cel mai important, veti castiga experienta de a vizita locurile atat de valoroase ale tarii noastre. Si sunt multe!

#DrumulCetatilor

In acest articol


Intra in conversatie: