Lansare Samsung S7 si S7edge

1349 0
1349 0

Aseara am fost la lansarea Samsung S7 si S7 Edge in Romania, organizata la Bucuresti. Nu sunt o cunoscatoare a telefoanelor si nici o impatimita a tehnologiei, insa am cateva lucruri care ma intereseaza: marimea si greutatea telefonului, aparatul foto si camera video, rezistenta bateriei, daca este sau nu waterproof, cat e de userfriendly si care sunt functiile sau aplicatiile care imi pot face viata mai usoara atunci cand este vorba de foto si video.

ralucalatoreste lansare samsung s7

In Mexic am avut cu mine Samsung S6 edge plus pe care l-am considerat prietenul meu cel mai bun, pentru ca ne-am inteles bine, a facut poze foarte misto, si pe timp de zi si pe timp de noapte, a filmat la o calitate ridicata si mi-a creat niste amintiri superbe. Abia astept sa testez mai mult si acest S7 si sa ii vad imbunatarile despre care s-a vorbit la lansare.

ralucalatoreste samsung s6edge mexico

ralucalatoreste samsung s6 mexico 2

ralucalatoreste samsung s6edge mexico 3

Ce am retinut eu a fost asa: waterproof si dustproof, o forma mai rotunjita si mai imbunatatita si care permite utilizatea cu o singura mana (am incercat, dar parca e mai usor cu doua), dual pixel care permite fotografierea pe timp de noapte la o calitate mai buna. O remarca din timpul prezentariim foarte adevarata, a fost ca desi toata device-urile sunt facute sa faca poze wow pe timp de zi, majoritatea momentelor importate si amintirilor noastre sunt pe timp de noapte. Si inca un lucru important la noile modele de telefoane este spatiul mare mare mare de stocare, motiv de bucurie in orice situatie.

Atractia serii pentru mine, cel putin, a fost aceasta functie waterproof care mi-a permis sa scufund telefonul in acvariu de cateva ori si sa ma pozez prin apa.

lansare samsung s7

Abia astept sa il testez intr-una din viitoarele calatorii!

In acest articol


Intra in conversatie: