Iubire. Aventura. Calatorie.

2877 1
2877 1

Sunt indragostita si asta cred ca se vede! imi place sa calatoresc, sa iubesc si sa ma intorc acasa. Cam acestea sunt lucrurile (si starile) care ma fac fericita si pe care le-am transpus, alaturi de niste fete foarte talentate, in niste mesaje simple, scrise pe niste cani albe. Cani pe care incepand de azi le puteti comanda si voi!

Povestea este foarte simpla: cautam inspiratie pentru un cadou, pentru iubitul meu. Ne place sa ne cadorisim fara motiv 🙂 si asa le-am descoperit pe fetele de la KD Handmade, ardelence ca si mine, care picteaza sau scriu pe cani albe. Iar din acel moment, mi-am lasat imaginatia sa-si faca de cap. Alaturi de Pinterest deschis, sa am si, pe ici pe colo, cate un push.

Din discutii online cu fetele si din simplul motiv ca nu gaseam prin magazine, online sau offline, cani cu mesaje in limba romana, dragute si care sa ma faca sa zambesc, sa ma descrie putin pe mine. Simplu, sa imi faca placere sa imi beau cafeaua.

Rezultatul: 4 cani cu mesaj despre Iubire, Aventura si Calatorii. Despre ce imi place, despre unde imi place sa fiu si despre el, despre cel pe care vreau sa il iau cu mine in lume.

1. Traiesc. Iubesc. Calatoresc.

IMG_1110

2. Pleci cu mine în lume?

IMG_1121

3. Locul meu preferat din lume e langa tine!

IMG_1125

4. Aventura incepe astazi

IMG_1114

Fiecare din acesta cani mi-e draga si sper sa va placa si voua! Mai vine si Valentine’s Day, in caz ca erati in pana de idei 🙂 sau daca pur si simplu vreti sa va faceti voua un cadou, here is your chance!

Pretul fiecarei cani este de 40 de lei, la care se mai adauga taxa de transport, in functie de optiunea voastra – posta sau curier. Astea le discutam la telefon, post comanda.

Pentru comanda, click aici sau in bara se meniu din partea de sus a site-ului, la SHOP. Dupa ce plasati comanda, va vom contacta pentru confirmare si detalii despre expediere.

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Mihaela Parvulescu

    Buna Raluca ! Ieri am comandat 2 cani insa nu am fost inca sunata. S-a primit comanda, e totul ok?
    Le-as fi dorit pentru Valentine’s Day.

    Multumesc
    Mihaela