image

Nu este doar despre haine

1707 1
1707 1

Daca m-ar întreba cineva despre cele mai fericite momente din viața mea, as putea sa fac o lista cu evenimente care m-au facut sa imi tin respirația, in care am simțit ca imi vine sa țopăi, sa plâng sau sa tip. Pot descrie in detalii fiecare emoție simțită, pot retrăi bătăile inimii sau resimți lacrimile din ochi și intensitatea zâmbetului larg de atunci. Mai știu și cine a fost lângă mine și cum au trăit alături de mine momentul. Dar nu mai știu cum am fost îmbrăcată. Căci nu este doar despre haine.

image
Asta ne spune și ZOOT.ro, proaspăt intrat pe piața din România: nu este doar despre haine. Și preluând ștafeta, vă spun că este despre mult mai mult de atât:

– este despre aventură și emoții
– este despre curaj, dar si teama
– este despre fericire și iubire
– este despre prietenie si loialitate
– este despre fiecare zi care trebuie trăită la maximum
– este despre fiecare dintre noi si cat de frumoși si unici suntem

image

image

image

Îmi place mult campania de lansare ZOOT.ro și îmi place și mai mult întreg conceptul cabinei de fericire și a felului în care este gândit întreg procesul cumpărării de produse: plătești doar ce vrei, doar ce îți vine, după ce probezi. Căci importantă e satisfacția clientului și toată experiența interacțiunii cu brandul și produsele.

Și pentru că prietenii mei sunt foarte importanți pentru mine, dacă veți folosi codul RALUFRIENDS, veți beneficia de p reducere de 20% la produsele care nu au fost deja reduse. Quite cool, right?

Spor la cumpăraturi!

In acest articol


Intra in conversatie:

  • Foarte bine targetat, frumos scris si bine implementat. Fac lucruri dragute cei de la Zoot.