etravel conference 2015

Mai este putin pana la eTravel Conference 2015

954 0
954 0

Daca anul trecut eram plina de emotii si repetam speech-ul pentru prezentarea pe care o aveam de facut in cadrul seminarului How-to, de data aceasta scriu ca viitor blogger acreditat care va participa la cea de-a patra conferinta eTravel, cel mai mare eveniment din Romania, dedicat industriei turismului si modalitatilor de promovare a acestuia in mediul online.

Pe 27 octrombrie, adica martea viitoare, ne vedem la eTravel, alaturi de un numar mare de specialisti din tara si din strainatate. Si spun „ne vedem”, caci sper ca vor fi acolo cat mai multi dintre voi, mai ales cei care lucreaza sau isi doresc sa inceapa o cariera in turism. Si mai ales in ceea ce priveste online-ul din turism, pentru a va pune la punct cu ultimele tendinte din marketingul online, a va updata cunostintele despre social media, platforme interactive si de rezevari, care este atitudinea si abordare catre client si cum trebuie ea imbunatatita constant.

eTravel Conference este un eveniment care isi propune sa creeze o punte intre industria turismului si mediul online ca mijloc de promovare si sustinere, aliniata cerintelor clientilor si evolutiei tehnologice. Printre notiunile vizate de eveniment si propuse spre dezbatere anul acesta se numara cele de marketing digital, imaginea brandurilor pe web si publicitatea online. Printre vorbitorii de anul acesta se numara: Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor Romania-Bulgaria-Macedonia), Mariya Lukavska (TripAdvisor), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH), Dragos Anastasiu (Eurolines), Sorin Vaduvoiu ( Perfect Tour), Jonas Schafer (ROBELO), iar intreaga lista a speakerilor o puteti gasi aici.

speakeri etravel 2015

De doi ani deja (wow!) sunt si in partea cealalata a „baricadei”, de doi ani deja Trip to Romania este sursa mea de venit si odata cu cresterea proiectului, si la propriu si la figurat, am crescut si eu in a intelege sau macar a incerca sa intelegi care sunt nevoile clientilor, cum trebuie sa comunici cu ei, ce inseamna a fi un consultant de travel astazi (desi am tot auzit ca de fapt termenul nu este corect, caci nu se regaseste in registrul meseriilor din Romania, dar macar stim despre ce e vorba, nu?) si cum ii dedici viitorului client toate atentia si ii induci ideea comfortului si a increderii ca produsul tau fie este cel mai bun, fie tu esti un profesionist desavarsit si astfel satisfactia va fi una deplina. Unele lucruri le-am invatat din mers, altele din facultate, dar majoritatea de la altii, fie citind articole specializate, fie mergand la conferinte de profil. Iar eTravel a fost un eveniment care anul trecut m-a ajutat sa imi construiesc o idee despre „cum fac altii” si ce gresesc eu sau ce ar trebui sa imbunatatesc, dar si catre ce anume ar trebie sa ma concentrez. Asa ca sunt mai mult decat nerabdatoare sa particip din nou, iar acum ca blogger.

parteneri blogger etravel 2015

Cei care doresc sa se inscrie la eTravel Conference o pot face direct pe site: http://www.2015.etravelconference.ro/inregistrare.php.

Ne vedem miercuri!

In acest articol


Intra in conversatie: