Sunrise in Hawaii la Belle Maison Spa (video)

1380 0
1380 0

Am primit un bilet de calatorie catre Hawaii! Si cum pe vremea asta imi sta gandul doar la vacante si la destinatii exotice, am acceptat de indata.

La Belle Maison Spa s-a schimbat meniul, au un nou concept care te invita in destinatii exotice. Iti rasfata si trupul si spiritul: calatorii ale simturilor. Am avut de ales intre destinatii precum Paris, Provence, Brazilia, India sau Asia, insa eu m-am oprit la Hawaii.

Pregatirea a inceput cu un ceai cu cocos si mango, scortisoara, piper si ghimbir. Yummy!

raluca muresan

Ritualurile semnatura de la Belle Maison Spa sunt special create pentru diferite calatorii ale simturilor. Sunrise in hawaii a fost rasfatul meu, imediat dupa ce am savurat ceaiul.

Calatoria in Hawaii imbina arome exotice si a avut trei etape: ritualul baii picioarelor cu lapte de cocos si miere, masajul Lomi Lomi, un masaj unic de vine de la Huna, masterii vindecatori, a caror credinta fundamentala este ca totul cauta armonie si totul cauta dragoste si este supranumit si brate iubitoare. Masajul lucreaza usor, dar totodata profund musculatura prin miscari continue, cae aluneca pur si simplu pe corp, oferind o relaxare completa. Iar a sfarsitul, masajul scalpului.

O astfel de calatorie este un rasfat si pentru trup si pentru spirit, iar pentru o ora si jumatate, am fost totalmente deconectata de la orice ganduri sau griji.

Photo & Video: Gabi Crisan | L`Atelier d`Image

In acest articol


Intra in conversatie: