ralu calettereste maggie`s ranch

Relaxare, sport si party la Maggie`s Ranch

2157 0
2157 0

Am multe sa va povestesc despre zilele mele de vara, insa cred ca motivul care ma face foarte mandra de mine este faptul ca reusesc sa imi fac timp si pentru mine. Iar in acel timp pe care il am pentru mine, imi place sa fac lucruri noi: cea mai noua isprava este un traseu montan facut cu bicicleta pe un traseu de 19 km prin padure, la Rasnov.

ralu calatoreste  maggie`s ranch

Despre provocarea de a merge cu bicicleta pe un teren deloc prietenos (plin cu noroie, gropi, pietre), dar mai ales in panta vreau sa va spun ca a fost ceva ce aveam de multa vreme pe wishlist. De ce? Pentru ca imi era foarte frica. Singurele dati cand am mers cu bicicleta au fost atunci cand stiam ca e „safe”, iar safe pentru mine insemna zone de promenada, cu pista delimitata si fara nici un fel de denivelari. Asa ca am ramas cu o frica, dar si o dorinta de a a-mi depasi frica. Si iata ca s-a intamplat asta!

maggie`s ranch
La inceputul lunii august am fost invitata sa vad un loc nou, unul care m-a surprins foarte placut. Am aflat povestea din spatele locatiei, am mancat foarte bine :), am facut sport, am degustat vin spaniol si am raspuns afirmativ si invitatiei la petrecerea pe care au organizat-o. Si in plus, as mai fi avut si optiunea unor lectii de echitatie, ca tot stiti ca mi-am facut curaj si am incercat in mai.

Maggie`s Ranch este locul pe care l-am vizitat, o ferma in apropierea Rasnovului, ferma facuta pe model american, asta in caz ca imi era dor de America :), construita cu multa dragoste pentru uzul familiei, initial, de catre Sorin Marina, insa din pricina prea multor prieteni incantati de ceea ce a iesit, capacitatea a trebuit sa fie marita. Asa a ajuns sa fie un loc nu doar pentru familie si prieteni, ci si pentru turisti, petreceri si tabere de echitatie pentru copii, de exemplu.

maggie`s ranch 2

Lucrul cel mai interesant este ca imediat dupa ce am primit invitatia de a vedea Maggie`s Ranch, am primit un telefon de la o prietena care lucreaza si ea in turism si care m-a sunat incantata de ceea ce a descoperit – o locatie superba in Rasnov, de unde se intorsese din tabara de echitatie a copilului ei – Maggie`s Ranch. Asa ca n-am mai avut niciun dubiu, trebuie sa vad Maggie`s Ranch.

Sa nu mai spun de petrecerea de acolo, exact ceea ce aveam nevoie dupa multe zile de munca. Las pozele sa transmita cat de bine m-am simtit.

party maggie`s ranch

maggie`s ranch party 2

Mai multe info gasiti aici.

In acest articol


Intra in conversatie: